+31 76 - 5331331

Glasvezel Gendringen

In Gendringen zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezelaansluiting in Gendringen zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk glasvezelverbinding delen in Gendringen

Indien u met meerdere deelnemers in een verzamelpand zit, dan is er de mogelijkheid om uw glasvezelaansluiting te delen om zo kosten te besparen. Alle deelnemers die meedoen aan deze constructie moeten gevestigd zijn in hetzelfde fysieke pand. Een van de deelnemers wordt hoofdcontractant en betaalt de fysieke verbinding (glasvezel access). De hoofdcontractant berekent de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezelaansluiting door aan de overige deelnemers. De diensten die elke partij afnemen staan los van elkaar, deze zijn voor andere deelnemers afgeschermd.

Zakelijk Glasvezel diensten

Over een zakelijk glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze dienst kunnen meerdere aanvullende diensten geleverd worden over de verbinding. Dan moet u denken aan diensten als VoIP bellen, Ethernet VPN, Zakelijk Pinnen, SIP Trunk en nog veel meer. Op uw glasvezel access kunt u diensten blijven stapelen totdat uw de limiet van 1 Gbit/s heeft bereikt.


Gendringen maakt onderdeel uit van de gemeente Oude IJsselstreek