+31 76 - 5331331

Glasvezel Gemonde

In Gemonde zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Gemonde beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet verbinding kunnen realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Voor bedrijven zijn de vele voordelen van Zakelijk Glasvezel interessant. Op glasvezel kunnen zeer hoge internetsnelheden gehaald worden, 1.000 Mbit/s of zelfs hoger op aanvraag. Niet alleen de downloadsnelheid is hoog, maar bij glasvezel is de uploadsnelheid altijd gelijk aan uw downloadsnelheid. Een van de belangrijkste voordelen van is dat IP Visie over een glasvezelverbinding meerdere diensten kan leveren. Zo hoeft u niet langer meerdere lijnen af te nemen bij uw provider. Naast dit zijn er nog veel meer voordelen verbonden aan Zakelijk Glasvezel.

Levertijd Zakelijk Glasvezel in Gemonde

Voor Zakelijk Glasvezel staat een levertijd van 3 tot 4 maanden voor een nieuwe glasvezelaansluiting. Er komt bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding in Gemonde een hoop kijken. De oplevering is uitgewerkt in ruwweg 20 deelprocessen met verschillende levertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, maar ook zaken als de bouwvak, vergunningen en nog veel meer.