Glasvezel Gemert

In Gemert zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Gemert beschikt over een eigen glasvezel infrastructuur, waardoor bedrijven op individuele basis gewoon kunnen worden aangesloten.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Gemert

Gemert beschikt over een eigen glasvezelinfrastructuur. Vanaf de centrale aan de Virmundtstraat vertrekken diverse glasvezelringen naar de omliggende wijken- en bedrijventerreinen. Voor bedrijven ontstaan hierdoor allerlei mogelijkheden om over goede breedbandvoorzieningen te beschikken.

Glasvezel op bedrijventerreinen in Gemert

Gemert beschikt over een aantal bedrijventerreinen. Op alle bedrijventerreinen in Gemert is een glasvezelnetwerk aanwezig, waardoor aansluitingen tegen aantrekkelijke voorwaarden gerealiseerd kunnen worden.

Wolfsveld

Bedrijventerrein Wolfsveld beschikt over een eigen glasvezelnetwerk. Voor alle bedrijven die op het terrein gevestigd zijn is er de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk aangesloten te worden.

Smartpark Gemert

Op Smartpark Gemert ligt ook een glasvezelnetwerk. Op vrijwel het gehele terrein zijn de benodigde voorzieningen voor glasvezel aanwezig, waardoor nieuwe aansluitingen niet alleen gemakkelijk maar ook tegen aantrekkelijke voorwaarden gerealiseerd kunnen worden.

Meer informatie over Smartpark Gemert is beschikbaar op de volgende website

Zandstraat

Op het bedrijventerrein gelegen aan de Zandstraat ligt eveneens een glasvezelnetwerk. Op het gehele terrein kunnen bedrijven tegen gunstige voorwaarden beschikken over een zakelijke glasvezelaansluiting.

Overige locaties in Gemert

Naast de grotere bedrijventerreinen zijn er in Gemert ook andere locaties waar het voor bedrijven mogelijk is om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Bedrijven die op Molenland gevestigd zijn hebben ook de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Koppel uw bedrijfsvestigingen met glasvezel

Wanneer u beschikt over Zakelijk Glasvezel, dan is het gemakkelijk om eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Door twee of meer vestigingen aan elkaar te koppelen creëert u één centrale netwerkinfrastructuur wat vele voordelen met zich meebrengt. Het koppelen van bedrijfsvestigingen kan op verschillende manieren. Zo kan er voor een IP-VPN gekozen worden voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast alleen vestigingen is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Het werken in de Cloud wordt op deze manier een stuk aangenamer, doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt gemaakt naar uw serverapparatuur.