+31 76 - 5331331

Glasvezel Gemert

In Gemert zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Gemert beschikt over een eigen glasvezel infrastructuur, waardoor bedrijven op individuele basis gewoon kunnen worden aangesloten.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Gemert die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezel in Gemert bestellen

Indien u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zullen wij om een aantal gegevens (bedrijfs- en locatiegegevens) vragen. Ook zult u de gewenste aanvullende diensten die u wilt afnemen moeten opgeven. Extra (vaste) IP-adressen kunt u ook aanvragen. U zult ook moeten kiezen of u een managed of unmanaged router wilt bestellen. Wanneer u beslist om over te gaan op de aanschaf van Zakelijk Glasvezel, dan kunt u dit opgeven bij een van onze consultants.

Koppel uw bedrijfsvestigingen met Zakelijk Glasvezel

Wanneer u beschikt over Zakelijk Glasvezel, dan is het gemakkelijk om eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Door twee of meer vestigingen aan elkaar te koppelen creëert u één centrale netwerkinfrastructuur wat vele voordelen met zich meebrengt. Het koppelen van bedrijfsvestigingen kan op verschillende manieren. Zo kan er voor een IP-VPN gekozen worden voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast alleen vestigingen is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Het werken in de Cloud wordt op deze manier een stuk aangenamer, doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt gemaakt naar uw serverapparatuur.