+31 76 - 5331331

Glasvezel Gemert

In Gemert zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Gemert beschikt nog niet over een eigen glasvezel netwerk, maar bedrijven kunnen op individuele basis gewoon worden aangesloten.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Gemert die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Glasvezel in Gemert bestellen

Indien u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zullen wij om een aantal gegevens (bedrijfs- en locatiegegevens) vragen. Ook zult u de gewenste aanvullende diensten die u wilt afnemen moeten opgeven. Extra (vaste) IP-adressen kunt u ook aanvragen. U zult ook moeten kiezen of u een managed of unmanaged router wilt bestellen. Wanneer u beslist om over te gaan op de aanschaf van Zakelijk Glasvezel, dan kunt u dit opgeven bij een van onze consultants.

Deel uw glasvezelverbinding in Gemert

Om de kosten van een glasvezelverbinding te delen, kan er gekozen worden om deze te delen met een andere partij. Een vereiste hiervoor is dat beide (of meerdere) deelnemers in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Een van de partijen moet aangesteld worden als hoofdcontractant en betaald de fysieke verbinding (glasvezel access). In veel gevallen rekent de hoofdcontract een deel van de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezelaansluiting door. Alle diensten zijn afgeschermd van de overige partijen om zo privacy te kunnen garanderen.