+31 76 - 5331331

Glasvezel Chemelot terrein in Geleen

Op het Chemelot terrein in Geleen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over Chemelot terrein

Chemelot Campus

Naast een industrieterrein beschikt Chemelot ook over een eigen campus. Wetenschappers en studenten van verschillende universiteiten doen op deze campus in samenwerking met Sabic en DSM diverse onderzoeken. De Chemelot Campus groeit in hoog tempo waardoor er al meer dan 50 bedrijven zijn gevestigd, die samen met studenten nieuwe producten doen ontwikkelen.

Een groene uitstraling

Om het Chemelot terrein een groenere uitstraling te geven wordt er de komende jaren door bedrijven als DSM flink geïnvesteerd. Deze 'groene' uitstraling wordt mogelijk gemaakt door het aanleggen van verschillende fietspaden en wandelpaden, maar ook door sportvelden en parken. Zowel in 2015 als in 2016 worden er verschillende parken aangelegd op het Chemelot terrein.

Het groeipad van Zakelijk Glasvezel

De capaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt standaard 1 Gbit/s. Dit groeipad kan naar eigen inzicht worden gevuld met verschillende diensten en services. U kunt dankzij de modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen meerdere diensten afnemen over slechts één verbinding. Indien het groeipad van 1 Gbit/s niet voldoende toereikend is voor uw organisatie, dan is het mogelijk om op aanvraag en tegen meerprijs deze capaciteit uit te breiden naar 10 Gbit/s.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Chemelot terrein

De levertijd voor Zakelijk Glasvezel bedraagt gemiddeld 3 tot 4 maanden. Deze doorlooptijd heeft te maken met het feit dat er een hoop komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op het Chemelot terrein. Zo bestaat het opleveringsproces uit ongeveer 20 deelprocessen, met verscheidene vertragende factoren. Denk hierbij aan factoren als vorst, bouwvak, gesloten seizoenen*, aanvragen van gemeentelijke vergunningen, tekort aan capaciteit in de grond en meer...

Gesloten seizoenen lopen in Nederland van 15 oktober tot en met 1 april