+31 76 - 5331331

Glasvezel Borrekuil in Geleen

Op het bedrijventerrein Borrekuil in Geleen ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven kunnen eenvoudig worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezeltarieven op bedrijventerrein Borrekuil

Iedere locatie in Nederland heeft haar eigen unieke glasvezeltarieven, dus ook in Borrekuil. De tarieven voor Zakelijk Glasvezel worden bepaald door de afstand tussen uw locaties het glasvezelnetwerk. Wanner het makkelijker is om uw pand verbinden aan het glasvezelnetwerk, des te lager de eenmalige aansluitkosten zullen uitvallen. Om inzicht te krijgen over de tarieven en mogelijkheden in Borrekuil, dient u een postcodecheck uit te voeren.

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Standaard wordt over een glasvezelverbinding de standaard dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet kunt u nog kiezen uit een hoop aanvullende diensten die u kunt afnemen. Dan moet u denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, Zakelijk Pinnen, SIP-trunk en nog veel meer. U kunt diensten blijven stapelen zolang de de glasvezel access limiet van 1 Gbit/s van niet overschreden wordt.