Glasvezel Geleen

In Geleen zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Geleen beschikt over een eigen glasvezelring, waardoor bedrijven gunstig kunnen aansluiten op het netwerk. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezeltarieven op bedrijventerreinen in Geleen

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Geleen die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen Borrekuil, Krawinkel en op het Chemelot terrein.

Chemelot Campus

Naast een industrieterrein beschikt Chemelot ook over een eigen campus. Wetenschappers en studenten van verschillende universiteiten doen op deze campus in samenwerking met Sabic en DSM diverse onderzoeken. De Chemelot Campus groeit in hoog tempo waardoor er al meer dan 50 bedrijven zijn gevestigd, die samen met studenten nieuwe producten doen ontwikkelen.

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Standaard wordt over een glasvezelverbinding de standaard dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet kunt u nog kiezen uit een hoop aanvullende diensten die u kunt afnemen. Dan moet u denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, Zakelijk Pinnen, SIP-trunk en nog veel meer. U kunt diensten blijven stapelen zolang de de glasvezel access limiet van 1 Gbit/s van niet overschreden wordt.

Iedere locatie in Nederland heeft haar eigen unieke glasvezeltarieven. De tarieven voor Zakelijk Glasvezel worden bepaald door de afstand tussen uw locaties het glasvezelnetwerk. Wanner het makkelijker is om uw pand verbinden aan het glasvezelnetwerk, des te lager de eenmalige aansluitkosten zullen uitvallen.

Geleen maakt onderdeel uit van de gemeente Sittard-Geleen.