Glasvezel Geleen

In Geleen zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Geleen beschikt over een eigen glasvezelring, waardoor bedrijven gunstig kunnen aansluiten op het netwerk. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Geleen

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Geleen, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • Borrekuil
  • Krawinkel
  • Chemelot

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Standaard wordt over een glasvezelverbinding de standaard dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet kunt u nog kiezen uit een aantal aanvullende diensten, die u kunt afnemen.

U moet daarbij denken aan Cloud Connect, Hosted Telefonie (eventueel gecombineerd met VaMo of een eigen SIP-trunk. U kunt diensten blijven stapelen zolang de de glasvezel access limiet van 1 Gbit/s van niet overschreden wordt.

Dark Fiber

Naast belichte glasvezels met standaard diensten hebben wij ook de mogelijkheid om Dark Fiber te leveren om twee of meerdere locaties met elkaar te verbinden. In dat geval dient u zelf voor appratuur te zorgen voor de belichting van de vezels.

Geleen maakt onderdeel uit van de gemeente Sittard-Geleen.