+31 76 - 5331331

Glasvezel Spaarpot in Geldrop

Op het bedrijventerrein Spaarpot in Geldrop is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd in Spaarpot

Bij een nieuwe aansluiting bedraagt de levertijd van Zakelijk Glasvezel 3 tot 4 maanden. Dit omdat er veel komt kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding in Spaarpot. Dit proces bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen met verschillende oplevertijd remmende factoren. Zo dienen er verschillende vergunningen worden aangevraagd, maar ook zaken als obstakels op de route, de bouwvak en nog veel meer.

Bellen over uw zakelijke glasvezelverbinding

Bellen over Zakelijk glasvezel biedt een veilige en betrouwbare manier om uw telefoonverkeer te laten verlopen via uw zakelijke glasvezelverbinding. Uw data en telefoonverkeer lopen dan gescheiden over één enkele breedbandverbinding. Om bellen over een glasvezelverbinding mogelijk te maken, wordt gebruik gemaakt van VoIP. U kunt op verschillende manieren uw telefoonverkeer doormiddel van VoIP laten aansluiten op het glasvezelnetwerk. Zo kan uw eigen telefooncentrale op locatie worden aangesloten op het IP-netwerk doormiddel van een SIP-trunk. Daarnaast is het ook mogelijk om zonder eigen telefooncentrale gebruik te maken van VoIP, doormiddel van Hosted Telefonie. Bij Hosted Telefonie wordt tegen een vaste vergoeding (per gebruiker) een telefooncentrale met geavanceerde faciliteiten voor u beheerd, zonder dat u hierin zelf hoeft te investeren.