Glasvezel Geldrop

In Geldrop zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Geldrop beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor het voor bedrijven mogelijk is om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Geldrop

Geldrop beschikt over een eigen glasvezelinfrastructuur. Het glasvezelnetwerk van Geldrop is in 2014 gerealiseerd met als middelpunt de centrale aan de Molenstraat. Vanuit deze centrale vertrekken diverse glasvezelringen naar de omliggende wijken- en bedrijventerreinen, waardoor het voor bedrijven mogelijk is om vrijwel overal over goede breedbandvoorzieningen te beschikken.

Glasvezelmogelijkheden op bedrijventerreinen in Geldrop

Geldrop beschikt over diverse bedrijventerreinen. Op de meeste bedrijventerreinen ligt een glasvezelnetwerk of zijn er glasvezelvoorzieningen aanwezig, waardoor aansluitingen gemakkelijk gerealiseerd kunnen worden.

Spaarpot

Op bedrijventerrein Spaarpot ligt een glasvezelnetwerk. Alle bedrijven die op het terrein gevestigd zijn hebben de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk aangesloten te worden. Bedrijventerrein Spaarpot is gelegen in het noorden van Geldrop.

De Hooge Akker

Bedrijventerrein De Hooge Akker beschikt ook over een eigen glasvezelnetwerk. Op het terrein zijn vrijwel overal de benodigde voorzieningen aanwezig. Hierdoor kunnen aansluitingen niet alleen eenvoudig, maar ook tegen gunstige voorwaarden gerealiseerd worden.

Emopad

Op Bedrijventerrein Emopad ligt eveneens een glasvezelnetwerk. Doordat een aansluiting vaak maar over enkele meters gegraven hoeft te worden kunnen bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke voorwaarden worden aangesloten.

Overige bedrijfslocaties in Geldrop

Naast de bovengenoemde bedrijventerreinen kennen ook andere bedrijfslocaties in Geldrop prima mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Bedrijven die op Bleekvelden, De Barrier, Peijnenburg, Rielsepark, Twekaterrein en Vlier-Hulst gevestigd zijn kunnen ook gewoon op het uitgebreide glasvezelnetwerk van Geldrop aangesloten worden.