Glasvezel Geldrop

In Geldrop zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Geldrop die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

In de provincie Brabant is Geldrop gelegen. Geldrop telt ongeveer 28.660 inwoners en is langs het Eindhovens Kanaal gelegen. Geldrop ligt op slechts 6 kilometer van Eindhoven en is oorspronkelijk uit 3 verschillende kernen ontstaan. In Geldrop zijn verscheidene Rijksmonumenten te vinden waaronder de historische Korenmolen. Daarnaast zijn er ook verschillende musea gevestigd.

De economie van Geldrop heeft jarenlang gedraaid op de textielnijverheid, die plaats heeft gemaakt voor zowel licht industrie als zwaardere industrie in Geldrop. Vooral landbouwwerktuigen die in Geldrop worden gefabriceerd spelen hierbij een belangrijke rol. Daarnaast beschikt Geldrop over verschillende bedrijventerreinen waarop het allen mogelijk is om voorzien te worden van een glasvezelverbinding. Geldrop is bereikbaar via de autosnelwegen A67 en via de A270. Daarnaast is het mogelijk om Geldrop te bereiken via diverse buslijnen en treinen.

Meer informatie over glasvezel in Geldrop

Na jaren van discussie is er in het najaar van 2016 eindelijk gestart met de aanleg van zowel particulier als zakelijk glasvezel in vele gemeenten en woonplaatsen in Noord-Brabant. De Maatschappij voor Aanleg van Breedband in Brabant wilt ervoor zorgen dat binnen 2 jaar alle buitengebieden beschikken over glasvezel. Hierbij gaat het in totaal om ongeveer 35.000 adressen. Om deze glasvezel aansluiting te kunnen realiseren is er een budget van maar liefst 140 miljoen euro voor uitgetrokken. Sinds september 2016 is Mabib begonnen met het maken van de eerste meters voor een glasvezel aansluiting. De buitengebieden van Geldrop maken deel uit van dit plan, waardoor alle particulieren en ondernemers kunnen gebruikmaken van Supersnel internet.

Diensten over glasvezel

Een glasvezelverbinding is binnen uw bedrijf geschikt voor allerlei toepassingen. Dit komt doordat glasvezel modulair en bovendien schaalbaar van opbouw zijn. Naast het gebruik van een supersnelle internettoegang, is het ook mogelijk om thuiswerkers of vestigingen te koppelen. Daarnaast worden zaken als videoconferencing, back-ups op afstand en het gebruik van Pinnen over IP allemaal mogelijk.

Postcodes Geldrop

5660-5667