Glasvezel Geldrop

In Geldrop zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Geldrop beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor het voor bedrijven mogelijk is om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Geldrop

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Geldrop, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • Spaarpot
  • De Hooge Akker
  • Emopad

Overige bedrijfslocaties in Geldrop

Naast de bovengenoemde bedrijventerreinen kennen ook andere bedrijfslocaties in Geldrop prima mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Bedrijven die op Bleekvelden, De Barrier, Peijnenburg, Rielsepark, Twekaterrein en Vlier-Hulst gevestigd zijn kunnen ook gewoon op het uitgebreide glasvezelnetwerk van Geldrop aangesloten worden.

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Standaard wordt over een glasvezelverbinding de standaard dienst Zakelijk Internet geleverd. Er zijn nog een hoop aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Dan moet u denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, SIP-trunk en nog veel meer. Elke dienst is makkelijk aanpasbaar, zolang de limiet van 1 Gbit/s van de glasvezel access niet overschreden wordt.