+31 76 - 5331331

Glasvezel Lingewaarden in Geldermalsen

Op het bedrijventerrein Lingewaarden in Geldermalsen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel diensten

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Het is zonder Zakelijk Internet helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Naast deze standaarddienst zijn er vele aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. Dit zijn diensten als VoIP telefonie, SIP Trunk, Ethernet VPN, Alarm over IP en nog veel meer. De hoeveelheid diensten die afgenomen kunnen worden wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. Deze capaciteit bedraagt standaard 1 Gbit/s. U bent vrij om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.

Levertijd van een glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Lingewaarden

De levertijd voor een nieuwe glasvezelaansluiting bedraagt gemiddeld 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Lingewaarden een hoop komt kijken. Een oplevering is uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. Dit zijn voornamelijk factoren als vorst, de bouwvak, het aanvragen van gemeentelijke vergunningen, obstakels op de route (snel-/waterwegen) en meer...