Glasvezel Hoge Weide in Geldermalsen

Op het bedrijventerrein Hoge Weide in Geldermalsen ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen worden aangesloten op dit netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Zakelijk Glasvezel in Hoge Weide bestellen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u nodig. U dient ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de glasvezelverbinding op te geven. Ook extra (vaste) IP-adressen die zijn af te nemen zult u moeten opgeven bij de aanvraag. Uw beslissing voor een managed of unmanaged router dient opgegeven te worden. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt contact opnemen met een van onze consultants.

Redundante verbinding

Als het voor uw bedrijfsvoering van cruciaal belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan is een Redundante glasvezelverbinding een geschikte oplossing. U heeft dan zekerheid over de uptime van uw glasvezelverbinding. Er zijn verschillende varianten van een Redundante verbinding Zo kan je met een dubbele verbinding (elk van een andere provider) op geografisch gescheiden Onze adviseurs kunnen u bijstaan bij het kiezen van de meest geschikte Redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over redundantie en weten welke Redundante varianten bij uw bedrijfssituatie en wensen aansluiten.

Doe de Glasvezel postcodecheck