+31 76 - 5331331

Glasvezel Hoge Weide in Geldermalsen

Op het bedrijventerrein Hoge Weide in Geldermalsen ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen worden aangesloten op dit netwerk tegen standaard tarieven. De kosten zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Hoge Weide bestellen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u nodig. U dient ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de glasvezelverbinding op te geven. Ook extra (vaste) IP-adressen die zijn af te nemen zult u moeten opgeven bij de aanvraag. Uw beslissing voor een managed of unmanaged router dient opgegeven te worden. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt contact opnemen met een van onze consultants.

Bellen over uw glasvezelverbinding

Via uw zakelijke glasvezelverbinding is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te bellen. Zowel data als telefonie lopen hierbij gescheiden over dezelfde breedbandverbinding. U heeft hierbij de keuze uit een tweetal VoIP oplossingen (Voice over IP). Zo kan met een SIP Trunk uw huidige telefooncentrale worden ingezet om te kunnen profiteren van de voordelen van IP. Daarnaast is het met Hosted Telefonie mogelijk om een geavanceerde telefooncentrale tegen een maandelijks bedrag te huren.