Glasvezel Geldermalsen

In Geldermalsen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Vanuit de centrale aan de Emmalaan starten diverse glasvezelringen, die naar de diverse wijken en bedrijventerreinen lopen. Dit zorgt er voor dat vrijwel overal tegen gunstige tarieven een aansluiting gerealiseerd kan worden.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Geldermalsen

Geldermalsen beschikt over een aantal bedrijventerreinen. Op alle bedrijventerreinen in Geldermalsen zijn er mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk.

Zakelijk Glasvezel is met internetsnelheden tot wel 1.000 Mbit/s vele malen sneller dan een ADSL,- VDSL of kabelverbinding.

Hoge Weide

Op bedrijventerrein Hoge Weide ligt er een glasvezelnetwerk. Alle bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn hebben de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk aangesloten te worden.

Hondsgemet

Op bedrijventerrein Hondsgemet ligt ook een glasvezelnetwerk. Dit (open) netwerk is al sinds 2008 in gebruik en zijn er bij de aanleg van het netwerk twee ringen aangelegd waardoor er een zeer professionele infrastructuur ontstaat en de kans op storingen en-/of onderbrekingen tot een minimum beperkt worden. Het glasvezelnetwerk op Hondsgemet heeft ervoor gezorgd dat bedrijven gebruik kunnen maken van de nieuwste technologische mogelijkheden zoals VoIP-telefonie en video conferencing. Alle bedrijven die op bedrijventerrein Hondsgemet een vestiging hebben kunnen eenvoudig en tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk worden aangesloten.

Lingewaarden

Op bedrijventerrein Lingewaarden zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Oudenhof

Op bedrijventerrein Oudenhof zijn er ook voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk om zo te kunnen profiteren van de voordelen van razendsnel internet.

Bellen over Glasvezel

Via uw zakelijke glasvezelverbinding is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te bellen. Data- en telefonie worden gescheiden over dezelfde verbinding getransporteerd. Bij IP Visie zijn er een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten waaruit u een keuze kunt maken. Bent u in het bezit van een eigen telefooncentrale en wilt u genieten van de voordelen van VoIP-telefonie? Dan kunt u gebruik maken van een SIP Trunk. Wenst u gebruik te maken van VoIP-telefonie, maar beschikt u niet over een eigen telefooncentrale? Dan kunt u met Hosted Telefonie deze functionaliteiten huren tegen een maandelijks bedrag per gebruiker.


Geldermalsen maakt onderdeel uit van de gemeente West Betuwe