+31 76 - 5331331

Glasvezel Geldermalsen

In Geldermalsen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Vanuit de centrale aan de Emmalaan starten diverse glasvezelringen, die naar de diverse wijken en bedrijventerreinen lopen. Dit zorgt er voor dat vrijwel overal tegen gunstige tarieven een aansluiting gerealiseerd kan worden.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Geldermalsen die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanvragen Zakelijk Glasvezel in Geldermalsen

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal gegevens van u vereist, waaronder enkele bedrijfs- en locatiegegevens. In de aanvraag zal ook opgegeven moeten worden welke aanvullende diensten u over de glasvezelverbinding wenst af te nemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kunt u dit ook opgeven in de aanvraag. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

IP Bellen via Zakelijk Glasvezel

Via uw zakelijke glasvezelverbinding is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te bellen. Data- en telefonie worden gescheiden over dezelfde verbinding getransporteerd. Bij IP Visie zijn er een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten waaruit u een keuze kunt maken. Bent u in het bezit van een eigen telefooncentrale en wilt u genieten van de voordelen van VoIP-telefonie? Dan kunt u gebruik maken van een SIP Trunk. Wenst u gebruik te maken van VoIP-telefonie, maar beschikt u niet over een eigen telefooncentrale? Dan kunt u met Hosted Telefonie deze functionaliteiten huren tegen een maandelijks bedrag per gebruiker.


Geldermalsen maakt onderdeel uit van de gemeente West Betuwe