+31 76 - 5331331

Glasvezel Leiweg in Geffen

Op het bedrijventerrein Leiweg in Geffen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezel op Leiweg aanvragen

Wanneer u een glasvezelverbinding aanvraagt, dan hebben we een aantal gegevens van u nodig zoals bedrijfs- en locatiegegevens. De aanvullende diensten die u wenst af te nemen zult u ook moeten opgeven. Extra (vaste) IP-adressen kunt u ook aanvragen. Betreft de glasvezelrouter heeft u keuze uit een managed of een unmanaged variant. Wanneer u beslist om over te gaan op de aanschaf van Zakelijk Glasvezel, dan kunt u dit opgeven bij een van onze consultants.

Levertijd op bedrijventerrein Leiweg

Voor Zakelijk Glasvezel staat een levertijd van 3 tot 4 maanden voor een nieuwe glasvezelverbinding. Op bedrijventerrein Leiweg komt er veel bij kijken om een fysieke glasvezelverbinding te realiseren. Dit proces bestaat uit ruwweg 20 deelprocessen met verschillende levertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan zaken als gemeentelijke vergunningen, bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen etc.