+31 76 - 5331331

Glasvezel Geffen

In Geffen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Geffen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor hebben bedrijven de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting te realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Geffen die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel Levertijd in Geffen

Bij een nieuwe aansluiting bedraagt de levertijd van Zakelijk Glasvezel 3 tot 4 maanden. Er komt bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding in Geffen een hoop kijken. Dit proces bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen met verscheidene oplevertijd remmende factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, maar ook zaken als de bouwvak, vergunningen en nog veel meer.

Glasvezelverbinding delen in Geffen

Een glasvezelverbinding is te delen met andere partijen, wanneer u de behoefte heeft om kosten te besparen. Alle deelnemers die meedoen aan deze constructie moeten gevestigd zijn hetzelfde fysieke pand Een partij zal verantwoordelijk zijn voor de fysieke verbinding (glasvezel access) en betaald hiervoor de kosten aanleg- en maandelijkse kosten Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezel access door aan de overige deelnemers. De diensten die elke partij afnemen staan los van elkaar, deze zijn voor andere deelnemers afgeschermd.


Geffen maakt onderdeel uit van de gemeente Maasdonk