Glasvezel Geffen

In Geffen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Geffen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor hebben bedrijven de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over Zakelijk Glasvezel in Geffen

In 2018 is bekend geworden dat in Geffen een glasvezelnetwerk gerealiseerd zal gaan worden. Dit is te danken aan een initiatief van onder andere de gemeente. Om het glasvezelnetwerk te kunnen realiseren moest bij het vraagbundelingstraject minimaal 40% van de inwoners in Geffen geïnteresseerd zijn in een aansluiting op het glasvezelnetwerk. Ondanks dat dit aantal niet helemaal is behaald is er toch voor gekozen om het glasvezelnetwerk te gaan aanleggen, in de veronderstelling dat er tijdens de aanleg nog meer inwoners zich zullen aanmelden. Naar verwachting zal het glasvezelnetwerk van Geffen in 2019 opgeleverd worden, waardoor iedereen in Geffen gebruik kan maken van uitstekende breedbandvoorzieningen. Ondertussen kunnen bedrijven in Geffen ook gewoon op individuele basis op het glasvezelnetwerk aangesloten worden.

Bedrijventerreinen in Geffen

Er zijn in Geffen twee bedrijventerreinen. Op beide terreinen zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

Leiweg

Op bedrijventerrein Leiweg zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Het terrein beschikt over een eigen spoor met aftakking naar het terrein, een ideale oplossing voor bedrijven die hun goederen via het spoor doen aan-/afvoeren.

't Veld

Op bedrijventerrein 't Veld zijn er ook mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Bedrijventerrein 't Veld beschikt ook over een eigen spoor, met aftakking naar het terrein.

Glasvezelverbinding delen in Geffen

Een glasvezelverbinding is te delen met andere partijen, wanneer u de behoefte heeft om kosten te besparen. Alle deelnemers die meedoen aan deze constructie moeten gevestigd zijn hetzelfde fysieke pand Een partij zal verantwoordelijk zijn voor de fysieke verbinding (glasvezel access) en betaald hiervoor de kosten aanleg- en maandelijkse kosten Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezel access door aan de overige deelnemers. De diensten die elke partij afnemen staan los van elkaar, deze zijn voor andere deelnemers afgeschermd.