+31 76 - 5331331

Glasvezel Geffen

In Geffen (gemeente Maasdonk) zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Geffen die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

De tarieven van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Zakelijk Glasvezel Levertijd in Geffen

Bij een nieuwe aansluiting bedraagt de levertijd van Zakelijk Glasvezel 3 tot 4 maanden. Er komt bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding in Geffen een hoop kijken. Dit proces bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen met verscheidene oplevertijd remmende factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, maar ook zaken als de bouwvak, vergunningen en nog veel meer.

Glasvezelverbinding delen in Geffen

Een glasvezelverbinding is te delen met andere partijen, wanneer u de behoefte heeft om kosten te besparen. Alle deelnemers die meedoen aan deze constructie moeten gevestigd zijn hetzelfde fysieke pand Een partij zal verantwoordelijk zijn voor de fysieke verbinding (glasvezel access) en betaald hiervoor de kosten aanleg- en maandelijkse kosten Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezel access door aan de overige deelnemers. De diensten die elke partij afnemen staan los van elkaar, deze zijn voor andere deelnemers afgeschermd.