+31 76 - 5331331

Glasvezel Lutkeberg in Geesteren

Op het bedrijventerrein Lutkeberg in Geesteren is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Deel uw glasvezelverbinding op bedrijventerrein Lutkeberg

Het delen van een zakelijke glasvezelverbinding is mogelijk. Door een glasvezelverbinding te delen met een of meerdere partijen kan er worden bespaard op de kosten van een glasvezelverbinding. Om een verbinding te kunnen delen is het vereist dat alle partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een van de partijen zal aangesteld worden als hoofdcontractant en is verantwoordelijk voor de glasvezel-access. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant de aansluit en/of maandelijkse kosten door aan de overige partijen. Iedere deelnemer kan een selectie van verschillende diensten rechtstreeks bij IP Visie afnemen, waarbij iedere partij individueel zal worden gefactureerd. De diensten die iedere partij afneemt staan los van elkaar en zijn afgeschermd voor de overige partijen.

Uw glasvezelverbinding redundant uitgevoerd

Als het voor uw bedrijfsvoering noodzakelijk is dat u een constante internetverbinding heeft, dan is het mogelijk om te kiezen voor een redundant uitgevoerde verbinding. Hierdoor heeft u zekerheid op de up-time van uw glasvezelverbinding. Redundantie kan op meerdere manieren worden gerealiseerd. Zo kan met een dubbele verbinding (iedere verbinding van een andere provider) met elk een eigen geografisch gescheiden netwerk redundantie al worden bereikt. Om er zeker van te zijn dat de redundantie die u wenst te gebruiken ook geschikt is voor uw bedrijfssituatie kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. Onze adviseurs kunnen u verdere uitleg geven over de verschillende vormen van redundantie en welke vorm het beste aansluit bij uw bedrijfsvoering.