+31 76 - 5331331

Glasvezel Geesteren

In Geesteren zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Geesteren beschikt over een eigen glasvezel infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal kunnen worden aangesloten en beschikken over snelle internet verbindingen. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Geesteren die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Oplevering Zakelijk Glasvezel in Geesteren

De levertijd voor het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting bedraagt gemiddeld 3 tot 4 maanden. Bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting in Geesteren komt er een hoop kijken. Een oplevering is uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. U kunt hierbij met name denken aan zaken als de bouwvak, het aanvragen van de benodigde vergunningen bij de gemeente, obstakels op de route zoals snel-/waterwegen, vorst en meer...

Zakelijk Glasvezel delen in Geesteren

Er is de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen om zo kosten te besparen. Om een glasvezelverbinding te kunnen delen is het noodzakelijk dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een partij zal worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezel access en betaalt hiervoor ook de eenmalige- en maandelijkse kosten. Gebruikelijk wordt een deel van deze kosten door de hoofdcontractant doorgerekend naar de overige partijen. Iedere partij kan een selectie van diensten afnemen bij IP Visie, iedere partij wordt hiervoor ook individueel gefactureerd. De diensten die door iedere partij worden afgenomen staan los van elkaar en zijn afgeschermd voor de overige partijen.