+31 76 - 5331331

Glasvezel Geesbrug

In Geesbrug (Drenthe) zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van Zakelijk Glasvezel zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel in Geesbrug aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. In de aanvraag moet ook opgegeven worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u gebruik wenst te maken van extra (vaste) IP-adressen, dan kunt u dit ook in de aanvraag opgeven. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Aanvullende diensten

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Het is zonder Zakelijk Internet helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Naast Zakelijk Internet zijn er nog vele aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Denk hierbij aan diensten als VoIP telefonie, Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, SIP Trunk, Ethernet VPN en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die over de glasvezelverbinding afgenomen kunnen worden wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. U bent vrij om diensten te stapelen of om diensten aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.