+31 76 - 5331331

Glasvezel Geervliet

In Geervliet zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Geervliet beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel in Geervliet bestellen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zijn er een aantal gegevens (bedrijfs- en locatiegegevens) van u vereist. U dient ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de glasvezelverbinding op te geven. Indien u extra (vaste) IP-adressen wilt afnemen, kunt u dit aangeven bij de aanvraag. U zult ook moeten kiezen of u een managed of unmanaged router wilt aanvragen. Met uw aanvraag van Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.

Zakelijk Glasvezel Levertijd in Geervliet

Bij een nieuwe aansluiting bedraagt de levertijd van Zakelijk Glasvezel 3 tot 4 maanden. In Geervliet komt er veel bij kijken om een fysieke glasvezelaansluiting te realiseren. Dit proces bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen met verscheidene levertijd remmende factoren. Denk hierbij aan zaken als gemeentelijke vergunningen, bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen etc.