Glasvezel Geertruidenberg

In Geertruidenberg zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden het glasvezel netwerk. Geertruidenberg beschikt over een eigen glasvezel infrastructuur, waardoor bedrijven op verzoek gewoon kunnen worden aangesloten.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Geertruidenberg

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Geertruidenberg, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • Amerkant
  • Gasthuiswaard
  • Donge-Oever

Overige bedrijfslocaties in Geertruidenberg

Naast de bovengenoemde bedrijventerreinen zijn er op andere bedrijfslocaties in Geertruidenberg ook mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Bedrijven die zijn gevestigd op Rivierkade kunnen ook beschikken over snelle glasvezelaansluiting.

Tarieven voor Zakelijk glasvezel in Geertruidenberg

In Geertruidenberg geldt voor Zakelijk glasvezel dat zowel de eenmalige als maandelijkse tarieven uniek zijn per locatie. De tarieven voor een zakelijke glasvezelverbinding worden voor het grootste deel bepaald door de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt. De eenmalige aansluitkosten zullen aantrekkelijker uitvallen wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk te koppelen is aan het glasvezel netwerk.

De maandelijkse abonnementskosten zijn onder andere afhankelijk van de contractduur, huur van de vezel, gewenste snelheid voor Zakelijk internet, aantal extra (vaste) IP-adressen, keuze van de router en eventuele aanvullende diensten die u wilt afnemen. Om direct inzicht te krijgen in de geldende glasvezeltarieven voor uw locatie in Geertruidenberg kunt u onze unieke Glasvezel Postcodecheck uitvoeren.