+31 76 - 5331331

Glasvezel Geertruidenberg

In Geertruidenberg zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden het glasvezel netwerk. Geertruidenberg beschikt over een eigen glasvezel infrastructuur, waardoor bedrijven op verzoek gewoon kunnen worden aangesloten.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Geertruidenberg die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk glasvezel

Het bekendste voordeel van Zakelijk glasvezel is dat u beschikking krijgt over razendsnel internet met snelheden van wel 1.000 Mbit/s, maar glasvezel voor bedrijven kent nog meer voordelen. Glasvezelverbindingen zijn modulair en schaalbaar opgebouwd waardoor u meerdere (online) diensten kunt afnemen over slechts één breedbandverbinding. Daarbij zijn glasvezelverbindingen symmetrisch, wat betekent dat de uploadsnelheid even hoog is als de downloadsnelheid. Samen met een up-time garantie van wel 99,9% is Zakelijk glasvezel uitermate geschikt binnen uw organisatie.

Tarieven voor Zakelijk glasvezel in Geertruidenberg

In Geertruidenberg geldt voor Zakelijk glasvezel dat zowel de eenmalige als maandelijkse tarieven uniek zijn per locatie. De tarieven voor een zakelijke glasvezelverbinding worden voor het grootste deel bepaald door de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt. De eenmalige aansluitkosten zullen aantrekkelijker uitvallen wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk te koppelen is aan het glasvezel netwerk.

De maandelijkse abonnementskosten zijn onder andere afhankelijk van de contractduur, huur van de vezel, gewenste snelheid voor Zakelijk internet, aantal extra (vaste) IP-adressen, keuze van de router en eventuele aanvullende diensten die u wilt afnemen. Om direct inzicht te krijgen in de geldende glasvezeltarieven voor uw locatie in Geertruidenberg kunt u onze unieke Glasvezel Postcodecheck uitvoeren.