+31 76 - 5331331

Glasvezel Akkermansweide in Gaanderen

Op het bedrijventerrein Akkermansweide in Gaanderen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Koppel uw bedrijfsvestigingen met Zakelijk Glasvezel

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal gegevens van u vereist. Voornamelijk zijn dit enkele bedrijfs- en locatiegegevens. In de aanvraag zal door u ook aangegeven moeten worden welke aanvullende diensten u wenst af te nemen. Wenst u extra (vaste) IP-adressen af te nemen? Dan kan dit ook worden opgegeven in de aanvraag. Verder zal ook worden gevraagd van welke variant glasvezelrouter u gebruik wenst te maken (managed of unmanaged). Om de aanvraag voor Zakelijk Glasvezel in gang te zetten kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Koppel uw bedrijfsvestigingen met Zakelijk Glasvezel

Door het koppelen van bedrijfsvestigingen met Zakelijk Glasvezel creëert u één centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen kan bieden. Uw bedrijfsvestigingen kunnen op verschillende manieren worden gekoppeld. Er kan bijvoorbeeld gebruik worden gemaakt van een IP-VPN om een optimale Quality of Service te waarborgen. Daarnaast is het ook mogelijk om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet-VPN of door een IPSEC-tunnel op te bouwen, met eigen firewalls over het internet. Naast vestigingen is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werkzaamheden in de Cloud worden zo een stuk plezieriger doordat u via een VLAN direct gekoppeld bent met uw serverapparatuur in het datacenter.