+31 76 - 5331331

Glasvezel Franeker-Zuid in Franeker

Op het bedrijventerrein Franeker-Zuid in Franeker ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die in de straten van dit terrein zijn gevestigd kunnen tegen standaard tarieven op dit netwerk worden aangesloten. De tarieven van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor Internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel aanvragen op bedrijventerrein Franeker-Zuid

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Naast een aantal vereiste bedrijfs- en locatiegegevens zult u in de aanvraag moeten opgeven van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en wat voor een soort glasvezelrouter u wilt gaan inzetten (managed of unmanaged). Daarnaast kan de behoefte aan extra (vaste) IP-adressen ook worden opgegeven in de aanvraag. Met uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.

Levertijd van de glasvezelverbinding op Franeker-Zuid

Voor een nieuwe glasvezel access dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Er komt bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting in Franeker-Zuid een hoop kijken. Dit proces wordt onderverdeeld in ongeveer 20 deelprocessen met verscheidene levertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, maar ook zaken als de bouwvak, vergunningen en nog veel meer.