Glasvezel Franeker-Zuid in Franeker

Op het bedrijventerrein Franeker-Zuid in Franeker is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor Internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Zakelijk glasvezeltarieven in Franeker-Zuid

In elke locatie in Franeker-Zuid gelden unieke glasvezeltarieven. Glasvezeltarieven die gelden voor uw locatie zijn gebonden aan de afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk. Als uw pand gemakkelijk te koppelen is aan het glasvezelnetwerk dan zullen de eenmalige aansluitkosten lager uitvallen. Bekijk de voor uw locatie geldende tarieven en mogelijkheden in Franeker-Zuid aan de hand van onze unieke glasvezel postcodecheck.

Levertijd van de glasvezelverbinding in Franeker-Zuid

Voor een nieuwe glasvezel access dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Er komt bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting in Franeker-Zuid een hoop kijken. Dit proces wordt onderverdeeld in ongeveer 20 deelprocessen met verscheidene levertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, maar ook zaken als de bouwvak, vergunningen en nog veel meer.

Doe de Glasvezel postcodecheck