+31 76 - 5331331

Glasvezel Foxhol

In Foxhol zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel delen in Foxhol

Om kosten te besparen kan ervoor worden gekozen om een glasvezelverbinding te delen met andere partijen. Een vereiste hiervoor is echter wel dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een partij zal worden aangesteld als hoofdcontractant en verantwoordelijk zijn voor de glasvezelverbinding. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij kan vervolgens een selectie van diensten rechtstreeks bij IP Visie afnemen, hiervoor wordt iedere partij individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij staan los van elkaar en zijn afgeschermd van de overige partijen.

Uw glasvezelverbinding redundant uitgevoerd

Wanneer internet van het grootste belang is voor uw organisatie, dan is er de mogelijkheid om te kiezen voor redundantie. Met een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding bent u ervan verzekerd dat uw verbinding ten alle tijden online is. Het toepassen van redundantie kan op verschillende manieren. Zo kan redundantie al worden bereikt door een verbinding af te nemen bij verschillende internetproviders die beschikken over een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Wenst u advies voor het kiezen van de meest geschikte redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie? Dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze adviseurs. Onze adviseurs weten u alles te vertellen over de verschillende vormen van redundantie en welke vorm van redundantie het beste aansluit bij uw bedrijfssituatie en waarom.


Foxhol maakt onderdeel uit van de gemeente Midden-Groningen