Glasvezel Finsterwolde

In Finsterwolde zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Finsterwolde beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor bijna overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel in Finsterwolde aanvragen

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal gegevens van u vereist, waaronder enkele bedrijfs- en locatiegegevens. Er zal ook in de aanvraag opgegeven moeten worden welke aanvullende diensten u over de glasvezelverbinding wenst af te nemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen nodig heeft, dan kunt u dit ook in de aanvraag opgeven. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Aanvullende diensten

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met de dienst Zakelijk Internet. Zonder Zakelijk Internet is het helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Maar naast deze standaarddienst zijn er echter wel vele aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Dit zijn diensten als SIP Trunk, Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, VoIP telefonie, Ethernet VPN en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die u over de glasvezelverbinding kunt afnemen wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. Deze capaciteit bedraagt 1 Gbit/s. U bent vrij om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.


Finsterwolde maakt onderdeel uit van de gemeente Oldambt