Glasvezel Eerste Kruisweg in Fijnaart

Op het bedrijventerrein Eerste Kruisweg in Fijnaart is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor Internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Glasvezeltarieven & mogelijkheden in Eerste Kruisweg

Elke locatie in Eerste Kruisweg heeft haar eigen unieke glasvezeltarieven. De tarieven van Zakelijk Glasvezel zijn afhankelijk van de locatie van uw pand tot het glasvezelnetwerk. De aansluitkosten zijn gebonden aan hoe gemakkelijk uw pand is te koppelen aan het glasvezelnetwerk. Bekijk de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Eerste Kruisweg met onze uitgebreide glasvezel postcodecheck.

Redundant uitgevoerde verbinding

Wanneer het voor uw bedrijfsvoering van cruciaal belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan is een Redundante glasvezelverbinding een geschikte oplossing. Door het kiezen van redundantie in uw verbinding heeft u zekerheid over de uptime. Redundantie kan op meerdere manieren toegepast worden. Denk dan bijvoorbeeld aan twee verbindingen van verschillende providers die gebruik maken van een geografisch gescheiden netwerk. Om er zeker van te zijn dat de redundantie die u wenst toe te passen ook de geschikt is voor uw bedrijfssituatie, dan kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. Zij weten u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze geschikt zijn voor uw situatie en waarom.

Doe de Glasvezel postcodecheck