+31 76 - 5331331

Glasvezel Eerste Kruisweg in Fijnaart

Op het bedrijventerrein Eerste Kruisweg in Fijnaart is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor Internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezeltarieven & mogelijkheden in Eerste Kruisweg

Elke locatie in Eerste Kruisweg heeft haar eigen unieke glasvezeltarieven. De tarieven van Zakelijk Glasvezel zijn afhankelijk van de locatie van uw pand tot het glasvezelnetwerk. De aansluitkosten zijn gebonden aan hoe gemakkelijk uw pand is te koppelen aan het glasvezelnetwerk. Bekijk de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Eerste Kruisweg met onze uitgebreide glasvezel Postcodecheck.

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

De capaciteit van een glasvezelverbinding bedraagt 1 Gbit/s. Dit groeipad kan worden gevuld met verschillende diensten. Er kunnen zelfs meerdere diensten worden afgenomen over dezelfde breedbandverbinding doordat Zakelijk Glasvezelverbindingen modulair en schaalbaar zijn van opbouw. Voldoet de capaciteit van 1 Gbit/s niet aan de behoeften van uw organisatie? Dan kan deze capaciteit worden verhoogd tegen meerprijs tot wel 10 Gbit/s!