+31 76 - 5331331

Glasvezel Oosterhorn in Farmsum

Op het bedrijventerrein Oosterhorn in Farmsum ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die in de straten van het bedrijventerrein zijn gevestigd kunnen eenvoudig en tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Dit geldt ook voor bedrijven die gevestigd zijn op bedrijventerrein Oosterhorn II en Oosterhorn III

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk glasvezeltarieven op bedrijventerrein Oosterhorn

Voor iedere bedrijfslocatie op bedrijventerrein Oosterhorn gelden unieke glasvezeltarieven. De tarieven voor Zakelijk Glasvezel worden bepaald aan de hand van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Bekijk alle mogelijkheden en actuele tarieven aan de hand van onze Glasvezel Postcodecheck.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Oosterhorn

De levertijd voor een nieuwe zakelijke glasvezelaansluiting bedraagt 3 tot 4 maanden. Reden hiervoor is dat er een hoop komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Oosterhorn. Een oplevering is uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene factoren die de oplevering kunnen doen vertragen. Denk hierbij aan zaken als vorst, bouwvak, aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...