+31 76 - 5331331

Glasvezel Farsumerhaven in Farmsum

Op het bedrijventerrein Farsumerhaven in Farmsum ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die in de straten van het haventerrein zijn gevestigd kunnen gemakkelijk tegen standaardtarieven worden aangesloten op dit netwerk. De tarieven voor Zakelijk Glasvezel zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezelinfrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd op Farsumerhaven

Bij een nieuwe aansluiting bedraagt de levertijd van Zakelijk Glasvezel 3 tot 4 maanden. Op Farsumerhaven komt er veel bij kijken om een fysieke glasvezelaansluiting te realiseren. De oplevering is uitgewerkt in ruwweg 20 deelprocessen met verscheidene oplevertijd vertragende factoren. Zo dienen er verschillende vergunningen worden aangevraagd, maar ook zaken als obstakels op de route, de bouwvak en nog veel meer.

Zakelijk glasvezelverbinding delen op Farsumerhaven

Om kosten te besparen kan er gekozen worden om met een andere partij de glasvezelverbinding te delen. Hiervoor dienen alle deelnemers gevestigd te zijn in hetzelfde fysieke pand. Er dient een hoofdcontractant gekozen te worden die verantwoordelijk is voor de verbinding. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant gedeeltelijk de kosten van de glasvezelaansluiting doorrekent naar de andere partijen. Elke deelnemer neemt vervolgens hun eigen diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. Al de afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd, andere partijen hebben dus geen toegang tot uw diensten.