+31 76 - 5331331

Glasvezel De Delta in Farmsum

Op bedrijventerrein de Delta in Farmsum ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die op dit bedrijventerrein zijn gevestigd kunnen tegen standaardtarieven over een zakelijke glasvezelaansluiting beschikken. De kosten om aangesloten te worden hangen ondermeer af van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel delen

Indien u met meerdere partijen in een enkel pand zitten, dan is er de mogelijkheid om uw glasvezelaansluiting te delen om zo kosten te besparen. Beide (of meerdere) partijen dienen hiervoor wel in hetzelfde fysieke pand gevestigd te zijn. Een van de partijen dient aangesteld te worden als hoofdcontractant en betaald de fysieke verbinding (glasvezel access). Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezel-access door aan de overige partijen. Elke deelnemer kan een selectie van diensten afnemen bij IP Visie waarbij iedere partij individueel gefactureerd wordt. Al de afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd, andere partijen hebben dus geen toegang tot uw diensten.

Uw nevenvestigingen met elkaar verbinden

Door eventuele nevenvestigingen te koppelen met glasvezel creëert u een centrale infrastructuur wat vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met glasvezel is te realiseren op verschillende manieren. Er kan gebruik gemaakt worden van een IP-VPN, waardoor Quality of Service optimaal gebruikt kan worden. Daarnaast is het ook realiseerbaar om andere panden te verbinden met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel te bouwen met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werken in de Cloud wordt zo veel prettiger doordat er een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of apparatuur.