Glasvezel Farmsum

In Farmsum zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Farmsum beschikt over een eigen glasvezel infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal de mogelijkheid hebben om een snelle internet verbinding te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezel op bedrijventerreinen in Farmsum

Farmsum beschikt over een drietal bedrijventerreinen. Er is op alle bedrijventerreinen een glasvezelnetwerk aanwezig waarop gevestigde bedrijven aangesloten kunnen worden.

Oosterhorn

Oosterhorn beschikt al geruime tijd over een eigen glasvezelnetwerk. Op bedrijventerrein Oosterhorn is het mogelijk voor bedrijven om stoom af te nemen met behulp van een stoomgrid. Dankzij deze stoomgrid vindt er op het terrein een CO2 reductie plaats van wel 110.000 ton per jaar. Bij alle bedrijven die gebruikmaken van de stoomgrid is een meetmodule geïnstalleerd. Met behulp van het glasvezelnetwerk worden de meetgegevens verstuurd om zo de energierekening op te kunnen maken. Alle bedrijven die in de straten van het terrein zijn gevestigd kunnen eenvoudig op het glasvezelnetwerk aangesloten worden om zo ook gebruik te kunnen maken van razendsnel internet.

Farmsumerhaven

Op het bedrijventerrein Farsumerhaven is er ook een glasvezelnetwerk aanwezig. Alle bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn hebben de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk aangesloten te worden.

De Delta

Op bedrijventerrein De Delta is eveneens een glasvezelnetwerk aanwezig. Alle bedrijven die op het terrein gevestigd zijn kunnen gemakkelijk en tegen aantrekkelijke voorwaarden beschikken over een zakelijke glasvezelaansluiting.

Zakelijk Glasvezel aanvragen in Farmsum

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal gegevens van u vereist, waaronder enkele bedrijfs- en locatiegegevens. In de aanvraag dient onder andere opgegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, dan kan dit ook in de aanvraag opgegeven worden. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants, of voer een Postcodecheck uit om direct inzicht te krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden.