Glasvezel Etten-Leur

In Etten-Leur zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om tegen aantrekkelijke condities aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Etten-Leur is een belangrijke schakel in het netwerk en is aangesloten op de landelijke backbone. De centrale aan de Baai is het begin- en eindpunt van vele glasvezelringen die door de gemeente lopen, waardoor vrijwel overal snelle internet verbindingen te realiseren zijn.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Etten-Leur

Etten-Leur beschikt over een drietal bedrijventerreinen. Op alle bedrijventerreinen in Etten-Leur zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om tegen gunstige condities aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Zakelijk Glasvezel is modulair- en schaalbaar van opbouw, waardoor glasvezel voor allerlei toepassingen binnen uw organisatie ingezet kan worden.

Vosdonk

Bedrijventerrein Vosdonk beschikt sinds 2008 over een glasvezelnetwerk. Na een succesvol vraagbundelingstraject, waarbij IP Visie en de Industriele Kring Etten-Leur het initiatief hebben genomen, is de realisatie van een fijnmazig glasvezelnetwerk op Vosdonk een feit geworden. Met het glasvezelnetwerk wordt het voor bedrijven mogelijk om gebruik te maken van de nieuwste ICT-toepassingen, iets dat zonder de aanwezigheid van glasvezel niet mogelijk zou zijn. Alle bedrijven die op Vosdonk gevestigd zijn kunnen tegen aantrekkelijke voorwaarden worden aangesloten op het glasvezelnetwerk.

Attelaken

Op bedrijventerrein Attelaken zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk om zo te beschikken over razendsnel internet via Zakelijk Glasvezel.

Zwartenberg

Op bedrijventerrein Zwartenberg zijn er ook mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. De ligging  is weliswaar in het buitengebied, maar de mogelijkheden zijn prima.

Glasvezel op de overige bedrijvenlocaties in Etten-Leur

Naast de bovengenoemde bedrijventerreinen zijn er ook op diverse andere locaties in Etten-Leur mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Bedrijven die gevestigd zijn in de wijken Banakkers, Centrum-West, De Griend, De Keen, Etten-Leur Noord, Grauwe Polder, Groot Sander, Hooghuis, Klein Sander, Schoenmakershoek en het Winkelcentrum hebben ook de mogelijkheid om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk.