+31 76 - 5331331

Glasvezel Etten

In Etten zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Etten beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Het groeipad van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt standaard opgeleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Het is mogelijk om dit groeipad naar eigen wens te vullen met verschillende aanvullende diensten en services. U heeft de mogelijkheid om meerdere diensten over dezelfde verbinding af te nemen dankzij de modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s niet voldoende toereikend is voor uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen meerprijs deze capaciteit verhogen naar maximaal 10 Gbit/s.

Zakelijk Glasvezel in Etten aanvragen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u nodig. In de aanvraag zal onder andere opgegeven moeten worden welke aanvullende diensten u over de glasvezelverbinding wenst af te nemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Het is ook mogelijk om eventuele extra (vaste) IP-adressen aan te vragen. Om de aanvraagprocedure voor Zakelijk Glasvezel te starten kunt u contact opnemen met een van onze consultants.


Etten maakt onderdeel uit van de gemeente Oude IJsselstreek