+31 76 - 5331331

Glasvezel Espel

In Espel zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Contract afsluiten voor Zakelijk Glasvezel in Espel

IP Visie kent voor Zakelijk Glasvezel standaard een drietal contracttermijnen. Er is de mogelijkheid om een 1-jarig, 3-jarig of 5-jarig contract af te sluiten. Wanneer u een contract doet afsluiten met een langere looptijd, dan kunt u in veel gevallen profiteren van een aantrekkelijker tarief voor zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Na de initiële contractperiode kunt u het contract verlengen voor weer een periode van 1, 3 of 5 jaar. Wanneer u geen verlengingscontract ondertekend, dan zal de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar zijn. Hierbij blijven de tarieven die zijn afgesproken in het oorspronkelijke contract geldig.

Zekerheid op de uptime

Wanneer het voor uw organisatie van cruciaal belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan biedt redundantie een goede uitkomst. Met een redundant uitgevoerde verbinding heeft u zekerheid over de uptime van uw internetverbinding. Er zijn verschillende varianten van een redundante verbinding. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld een dubbel uitgevoerde verbinding af te nemen bij verschillende internetproviders die beschikken over een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Onze adviseurs kunnen u bijstaan bij het kiezen van de meest geschikte redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie. De adviseurs van IP Visie kunnen u alles vertellen over de verschillende vormen van redundantie en weten welke varianten het beste passen bij uw bedrijfssituatie en waarom.


Espel maakt onderdeel uit van de gemeente Noordoostpolder