Glasvezel Espel

In Espel zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

In de gemeente Noordoostpolder ligt Espel. Espel is een van de kleine dorpen in Nederland en telt ongeveer 1.385 inwoners. Het gebied rondom Espel is een belangrijk bolgewas waar vooral tulpen worden gekweekt. Espel is bereikbaar via de provinciale weg N712 en de N714. Tevens is Espel bereikbaar doormiddel van het OV (Openbaar Vervoer).

Windmolenpark Noordoostpolder

Aan de IJsselmeerdijk nabij Espel ligt hét grootste windmolenpark van Nederland genaamd het Windmolenpark Espel. Momenteel telt op dit moment ongeveer 50 molens, maar zal binnenkort plaats maken voor maar liefst 80 windmolens. Elke windmolen is maar liefst 200 meter hoog en zal in het zeewater achter de dijken worden geplaatst. Wanneer de nieuwe windmolens zijn gebouwd zal het Windmolenpark Noordoostpolder aan maar liefst 400.000 inwoners 'groene' stroom kunnen leveren.