+31 76 - 5331331

Glasvezel Erp

In Erp zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Erp beschikt over een eigen glasvezel infrastructuur, zodat bedrijven op individuele basis kunnen worden aangesloten, als dat gewenst is.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Erp die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Molenakker.

Bandbreedte van Zakelijk Glasvezel

Standaard heeft u bij Zakelijk Glasvezel een capaciteit van 1 Gbit/s tot uw beschikking. Op dit groeipad kunt u naar eigen inzicht vullen met verschillende diensten. Door de modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde breedbandverbinding. Wanneer de capaciteit van 1 Gbit/s niet meer voldoende toereikend is voor uw organisatie, dan bestaat er de mogelijkheid om de capaciteit te verhogen tegen meerprijs tot maximaal 10 Gbit/s.

Deel uw glasvezelverbinding in Erp

Om op de kosten van een glasvezelverbinding te besparen kan ervoor worden gekozen om met een andere partij een glasvezelverbinding te delen. Hiervoor is het echter wel noodzakelijk dat alle partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Wanneer een glasvezelverbinding gedeeld gaat worden dient een van de deelnemende partijen aangesteld te worden als hoofdcontractant en is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant de gemoeide kosten van een glasvezelverbinding doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij kan bij IP Visie zijn gewenste diensten afnemen, waarvoor iedere partij individueel wordt gefactureerd. Afgenomen diensten staan los van elkaar en zijn afgeschermd van de overige partijen.


Erp is onderdeel van de gemeente Meierijstad