+31 76 - 5331331

Glasvezel Veldzicht in Ermelo

Op het bedrijventerrein Veldzicht in Ermelo is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste capaciteit voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelverbinding delen op bedrijventerrein Veldzicht

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij om zo te besparen op kosten. Alle partijen die meedoen aan deze constructie moeten gevestigd zijn hetzelfde fysieke pand Een van de partijen moet aangesteld worden als hoofdcontractant en betaald de fysieke verbinding (glasvezel access). Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezelaansluiting door aan de overige partijen. Vervolgens neemt elke partij hun gewenste diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. De diensten die elke partij afnemen staan los van elkaar, deze zijn voor andere partijen afgeschermd.

Overstappen op Zakelijk glasvezel

Onder bedrijven blijft de behoefte naar meer bandbreedte toenemen. Of bedrijven nu actief zijn in de Cloud of gebruik maken van (verschillende) online diensten, steeds meer bedrijven beginnen tegen de limiet van hun huidige internetverbinding aan te lopen. Zakelijk glasvezel biedt voor deze problemen een oplossing. Want door over te stappen op Zakelijk Glasvezel kunt u genieten van vele voordelen ten opzichte van uw huidige verbinding. Heeft u een ADSL, VDSL of kabelverbinding en wilt u overstappen naar het glasvezelnetwerk? Dan kunt u contact opnemen met een van onze consultants.