Glasvezel Veldzicht in Ermelo

Op het bedrijventerrein Veldzicht in Ermelo is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste capaciteit voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Levertijd glasvezel in Veldzicht

De levertijd voor Zakelijk Glasvezel bedraagt bij een nieuwe aansluiting 3 tot 4 maanden. In Veldzicht komt er veel bij kijken om een fysieke glasvezelverbinding te realiseren. Dit proces bestaat uit ruwweg 20 deelprocessen met verschillende levertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan zaken als gemeentelijke vergunningen, bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen etc.

Uw nevenvestigingen met elkaar verbinden

Door eventuele nevenvestigingen te koppelen met glasvezel creëert u een centrale infrastructuur wat vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met behulp van een glasvezelverbinding kan op meerdere manieren. Zo kan er gebruikt gemaakt worden van een IP-VPN voor een optimale quality of service. Daarnaast is het ook mogelijk om andere vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel te bouwen met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze wijze wordt het werken in de cloud veel prettiger, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.

Controleer glasvezeltarieven in Veldzicht

In Veldzicht geldt dat voor Zakelijk Glasvezel de tarieven uniek zijn per locatie. Deze afstand tussen uw pand tot het glasvezelnetwerk bepaald de tarieven die op uw locatie gelden. Voor de eenmalige kosten geldt dat hoe makkelijker uw pand te koppelen is op het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten zijn. Geïnteresseerd in de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Veldzicht? Doe de glasvezel postcodecheck voor uitsluitsel.

Glasvezelverbinding delen in Veldzicht

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen met een andere partij om zo te besparen op kosten. Alle partijen die meedoen aan deze constructie moeten gevestigd zijn hetzelfde fysieke pand Een van de partijen moet aangesteld worden als hoofdcontractant en betaald de fysieke verbinding (glasvezel access). Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezelaansluiting door aan de overige partijen. Vervolgens neemt elke partij hun gewenste diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. De diensten die elke partij afnemen staan los van elkaar, deze zijn voor andere partijen afgeschermd.

Doe de Glasvezel postcodecheck