+31 76 - 5331331

Glasvezel Kweekweg in Epe

Op het bedrijventerrein Kweekweg in Epe is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

Een glasvezelaansluiting kent vele voordelen, vrijwel allen zeer interessant voor bedrijven. Met de groeiende vraag naar bandbreedte is Zakelijk Glasvezel een perfecte keuze met snelheden tot maar liefst 1.000 Mbit/s Daarbij geldt ook dat glasvezelverbindingen een gelijke uploadsnelheden hebben als downloadsnelheden. Voor bedrijven is het zeer interessant om meerdere diensten over een enkele verbinding te laten lopen. Zo kunt u alle overige lijnen opzeggen omdat u niet langer meerdere lijnen nodig heeft. Naast dit zijn er nog veel meer voordelen verbonden aan Zakelijk Glasvezel.

Deel uw glasvezelverbinding op bedrijventerrein Kweekweg

Om kosten te besparen kan er gekozen worden om met een andere partij een glasvezelaansluiting te delen. Alle deelnemers die meedoen aan deze constructie moeten gevestigd zijn hetzelfde fysieke pand. Er dient een hoofdcontractant gekozen te worden die verantwoordelijk is voor de glasvezelverbinding. Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezel access gedeeltelijk door aan de overige deelnemers. Elke partij kan een selectie van diensten afnemen bij IP Visie waarbij iedere partij individueel gefactureerd wordt. Alle afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd, andere deelnemers hebben dus geen toegang tot uw diensten.