+31 76 - 5331331

Glasvezel De Vonder in Enter

Op bedrijventerrein de Vonder in Enter is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Koppel uw bedrijfsvestiging(en) met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het eenvoudig om eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Er ontstaat zo één centrale infrastructuur, waardoor beheer wordt vereenvoudigt en applicaties en data voor iedere vestiging beschikbaar zijn. Bedrijfsvestigingen kunnen op verschillende manieren aan elkaar worden gekoppeld. Zo kan er gebruik worden gemaakt van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast kunnen vestigingen ook aan elkaar worden gekoppeld met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Tevens is het ook mogelijk om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw data en applicaties zich bevinden. Werkzaamheden in de Cloud worden zo een stuk aangenamer, doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt opgezet naar uw serverapparatuur.

Aanvragen van Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Vonder

Indien u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. In de aanvraag zult u moeten opgeven welke aanvullende diensten u wenst af te nemen over de glasvezelverbinding. Wenst u extra (vaste) IP-adressen, dan kunt u dit ook opgeven in de aanvraag. De keuze voor een managed of unmanaged glasvezelrouter dient u ook op te geven in de aanvraag. Wenst u Zakelijk Glasvezel te realiseren op uw bedrijfslocatie? Neem dan contact op met een van onze consultants.