+31 76 - 5331331

Glasvezel De Elsmoat in Enter

Op bedrijventerrein de Elsmoat in Enter is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die in de straten van het terrein zijn gevestigd hebben de mogelijkheid om tegen standaard tarieven te worden aangesloten op dit netwerk. De maandelijkse kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bandbreedte en glasvezel

De capaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt standaard 1 Gbit/s. Dit toekomstvaste groeipad kan worden gevuld met verschillende diensten en services. Dankzij de modulair en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen kunt u meerdere diensten afnemen over dezelfde verbinding. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s niet voldoende toereikend is voor uw organisatie, dan is er de mogelijkheid om tegen een meerprijs deze capaciteit uit te breiden naar 10 Gbit/s.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Elsmoat

Bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er veel komt kijken bij het aansluiten van een bedrijfspand op het glasvezelnetwerk. Een oplevering is uitgewerkt in circa 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. Denk hierbij aan factoren als vorst, bouwvak, gesloten seizoenen, maar ook het aanvragen van de benodigde vergunningen en meer...

Voor meer informatie over bedrijventerrein de Elsmoat bezoek de website www.elsmoat.nl