Glasvezel Enter

In Enter zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Enter beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal de mogelijkheid hebben om tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezelmogelijkheden in Enter

Enter beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur. Vanaf de centrale aan de Populierenlaan starten verschillende glasvezelringen die naar de omliggende wijken en bedrijventerreinen gaan. Daarnaast is een groot aantal wijken in Enter door Reggefiber voorzien van een glasvezelnetwerk en zijn er in een aantal wijken volop voorbereidingen voor de aanleg van een glasvezelnetwerk. Hierdoor kunnen bedrijven vrijwel overal in Enter gebruik maken van goede breedband voorzieningen.

Glasvezel op bedrijventerreinen in Enter

Enter heeft enkele bedrijventerreinen. Er zijn op al deze bedrijventerreinen mogelijkheden voor bedrijven om een zakelijke glasvezelaansluiting te realiseren.

Elsmoat

Op bedrijventerrein De Elsmoat is een glasvezelnetwerk aanwezig. waardoor bedrijven die hier gevestigd zijn de mogelijkheid hebben om tegen aantrekkelijke voorwaarden een zakelijke glasvezelaansluiting te realiseren.

Fleuweweg

Bedrijventerrein Fleuweweg is in het zuidwesten van Enter gelegen. Alle bedrijven die op Fleuweweg gevestigd zijn hebben de mogelijkheid om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk.

Overige bedrijfslocaties in Enter

Naast de twee grootste bedrijventerreinen zijn er ook op andere bedrijvenlocaties in Enter voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Op Baanakkers en De Vonder zijn er ook mogelijkheden voor bedrijven om te beschikken over Zakelijk Glasvezel.

Zakelijk VDSL als alternatief voor glasvezel

In Enter heeft er een upgrade plaatsgevonden aan het kopernetwerk. Hierdoor kan er niet alleen via Zakelijk Glasvezel snel internet geleverd worden, maar kunnen bedrijven ook kiezen voor snel internet via Zakelijk VDSL, de snelle opvolger van ADSL.

Door een upgrade uit te voeren op het kopernetwerk kan er gebruik worden gemaakt van de nieuwste technische mogelijkheden. Hierbij gaat het om pair bonding en pair vectoring techniek. Door de straatkasten in Enter via glasvezel aan de wijkcentrale te koppelen, wordt de afstand over koper beperkt waardoor het mogelijk is om veel hogere snelheden te behalen.