+31 76 - 5331331

Glasvezel Kneedweg in Enschede

In het bedrijvengebied Kneedweg in Enschede ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die gevestigd zijn in dit gebied kunnen hierop worden aangesloten. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Koppel uw bedrijfsvestigingen met Zakelijk Glasvezel

Wanneer u beschikt over een glasvezelaansluiting, dan is het eenvoudig om eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Met het koppelen van bedrijfsvestigingen creëert u één centrale glasvezelinfrastructuur die vele voordelen kan bieden. Vestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel kan op meerdere manieren worden gerealiseerd. Zo kan voor een optimale Quality of Service het beste gebruik worden gemaakt van een IP-VPN. Maar het is ook mogelijk om een Ethernet-VPN of om een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls voor over het internet. Naast vestigingen is het ook mogelijk om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw applicaties en data zich bevinden. Werken in de Cloud wordt zo een stuk plezieriger doordat er een directe koppeling wordt opgezet via een VLAN naar uw serverapparatuur.

Glasvezelverbinding delen

Om de kosten van een glasvezelverbinding te delen, kan er gekozen worden om deze te delen met een andere partij. Een vereiste hiervoor is dat beide (of meerdere) partijen in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Er dient een hoofdcontractant gekozen te worden die verantwoordelijk is voor de verbinding. Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezel access door aan de overige partijen. Elke deelnemer kan een selectie van diensten afnemen bij IP Visie waarbij ze individueel gefactureerd worden. Alle diensten zijn afgeschermd van de overige partijen om zo privacy te kunnen garanderen.