Glasvezel Kneedweg in Enschede

In het bedrijvengebied Kneedweg in Enschede ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die gevestigd zijn in dit gebied kunnen hierop worden aangesloten. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Oplevering Zakelijk Glasvezel in Kneedweg

Bij een nieuwe aansluiting bedraagt de levertijd van Zakelijk Glasvezel 3 tot 4 maanden. Er komt een hoop kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting in Kneedweg. De oplevering is opgedeeld in ruwweg 20 deelprocessen en kent verscheidene oplevertijd remmende factoren. Denk aan zaken als de bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, gemeentelijke vergunningen en meer.

Glasvezelverbinding delen in Kneedweg

Om de kosten van een glasvezelverbinding te delen, kan er gekozen worden om deze te delen met een andere partij. Een vereiste hiervoor is dat beide (of meerdere) partijen in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Er dient een hoofdcontractant gekozen te worden die verantwoordelijk is voor de verbinding. Gebruikelijk rekent de hoofdcontractant de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezel access door aan de overige partijen. Elke deelnemer kan een selectie van diensten afnemen bij IP Visie waarbij ze individueel gefactureerd worden. Alle diensten zijn afgeschermd van de overige partijen om zo privacy te kunnen garanderen.

Doe de Glasvezel postcodecheck