Glasvezel Enschede

In Enschede zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Enschede beschikt over een eigen glasvezelring, waardoor de meeste bedrijven gunstig kunnen worden aangesloten op Zakelijk Glasvezel.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over Zakelijk Glasvezel in Enschede

Enschede beschikt over 5 KPN centrales: één aan de Diamantstraat, één aan de Zuiderhagen, één aan de Palatijn, één aan de Gronausestraat en één aan De Reulver. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router, contractduur en afstand tot de glasvezelinfrastructuur.

Voordelen glasvezel

Glasvezel kent veel voordelen. Als uw bedrijf is aangesloten op een glasvezel netwerk beschikt u over een enorm groeipad op het gebied van capaciteit en diensten. Een glasvezelverbinding is vele male sneller dan ADSL, SDSL, VDSL of een kabelverbinding. Glasvezelverbindingen zijn per definitie symmetrisch. Dat betekent dat de uploadsnelheid en de downloadsnelheid aan elkaar gelijk zijn. Samen met de hoge up-time van glasvezelverbindingen zorgt dat er voor dat glasvezel uitermate geschikt binnen uw bedrijf.

  • Modulair en schaalbaar
  • Toekomstvast
  • Uiterst betrouwbaar
  • Up-time SLA van 99,9 %

Kosten van glasvezel in Enschede

Bij het aansluiten van uw bedrijf op het glasvezelnetwerk krijgt u te maken met zowel eenmalige als maandelijkse kosten. De eenmalige kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van waar uw pand zich bevindt ten opzichte van de glasvezel infrastructuur. Hoe kleiner de afstand tot het dichtstbijzijnde knooppunt waarop u kunt worden aangesloten, hoe lager de kosten. De maandelijkse kosten worden onder meer bepaald door de huur van de vezel, de gewenste snelheid voor internet en de contractduur. Aan de hand van de postcodecheck kunt u direct inzicht krijgen in alle mogelijkheden en tarieven

Levertijd Zakelijk Glasvezel in Enschede

Wanneer er een nieuwe glasvezelaansluiting gerealiseerd dient te worden, dan dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Bij het aansluiten van een bedrijfspand op het glasvezelnetwerk in Enschede komt er een hoop kijken. Zo bestaat het opleveringsproces uit wel 20 deelprocessen. Daarnaast kunnen er onvoorziene omstandigheden optreden waardoor de levertijd verder vertraagd kan worden. Denk hierbij aan zaken als vorst, bouwvak, obstakels op de route (snel- / waterwegen), aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer.

Postcodes Enschede

7500-7549