+31 76 - 5331331

Glasvezel Enschede

In Enschede zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Enschede beschikt over een eigen glasvezelring, waardoor de meeste bedrijven tegen gunstige tarieven kunnen beschikken over een glasvezel aansluiting.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Enschede die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen glasvezel

Glasvezel kent veel voordelen. Als uw bedrijf is aangesloten op een glasvezel netwerk beschikt u over een enorm groeipad op het gebied van capaciteit en diensten. Een glasvezelverbinding is vele male sneller dan ADSL, SDSL, VDSL of een kabelverbinding. Glasvezelverbindingen zijn per definitie symmetrisch. Dat betekent dat de uploadsnelheid en de downloadsnelheid aan elkaar gelijk zijn. Samen met de hoge up-time van glasvezelverbindingen zorgt dat er voor dat glasvezel uitermate geschikt binnen uw bedrijf.

  • Modulair en schaalbaar
  • Toekomstvast
  • Uiterst betrouwbaar
  • Up-time SLA van 99,9 %

Kosten van glasvezel in Enschede

Bij het aansluiten van uw bedrijf op het glasvezelnetwerk krijgt u te maken met zowel eenmalige als maandelijkse kosten. De eenmalige kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van waar uw pand zich bevindt ten opzichte van de glasvezel infrastructuur. Hoe kleiner de afstand tot het dichtstbijzijnde knooppunt waarop u kunt worden aangesloten, hoe lager de kosten. De maandelijkse kosten worden onder meer bepaald door de huur van de vezel, de gewenste snelheid voor internet en de contractduur. Aan de hand van de Postcodecheck kunt u direct inzicht krijgen in alle mogelijkheden en tarieven.

Keuze van de glasvezelrouter

Om gebruik te kunnen maken van Zakelijk Glasvezel in Enschede is het vereist dat u beschikt over een geschikte glasvezelrouter. Indien gewenst kan IP Visie deze router voor u leveren en installeren. In de aanvraag voor Zakelijk Glasvezel kunt u aangeven van welke glasvezelrouter variant u gebruik wenst te maken. Zo is er de keuze voor een kooprouter waarvan u de eigenaar wordt, een managed router die eigendom blijft van IP Visie, maar er is ook de mogelijkheid om zelf te zorgen voor een geschikte glasvezelrouter.