Glasvezel Schepenwijk in Enkhuizen

Op het bedrijventerrein Schepenwijk in Enkhuizen ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen tegen standaardtarieven worden aangesloten ongeacht de afstand die gegraven moet worden.

De maandelijkse kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Bekijk de glasvezeltarieven en mogelijkheden in Schepenwijk

De glasvezeltarieven in Schepenwijk zijn uniek per locatie. Deze glasvezeltarieven van uw pand worden bepaald door de afstand tussen uw pand en het glasvezelnetwerk. De eenmalige kosten zullen lager uitvallen wanneer uw pand makkelijk te koppelen is op het glasvezelnetwerk. Bekijk de voor uw locatie geldende tarieven en mogelijkheden in Schepenwijk aan de hand van onze unieke glasvezel postcodecheck.

Levertijd in Schepenwijk

Voor een nieuwe glasvezelverbinding dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Er komt een hoop kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting in Schepenwijk. De oplevering is uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen met verschillende levertijd remmende factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, maar ook zaken als de bouwvak, vergunningen en nog veel meer.

Doe de Glasvezel postcodecheck