+31 76 - 5331331

Glasvezel Schepenwijk in Enkhuizen

Op het bedrijventerrein Schepenwijk in Enkhuizen ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn kunnen tegen standaardtarieven worden aangesloten, ongeacht de afstand die gegraven moet worden. De maandelijkse kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer uw glasvezeltarieven op bedrijventerrein Schepenwijk

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Schepenwijk zijn identiek per bedrijfslocatie. Voer een Postcodecheck uit om direct inzicht te krijgen in de actuele tarieven en mogelijkheden voor uw bedrijfspand op bedrijventerrein Schepenwijk.

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel beschikt over een standaardcapaciteit van 1 Gbit/s. Dit groeipad kan worden gevuld met verschillende diensten en services. Door de modulaire en schaalbare opbouw van Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde breedbandverbinding. Voldoet de capaciteit van 1 Gbit/s niet aan de behoeften van uw organisatie? Dan kan op aanvraag en tegen meerprijs deze capaciteit worden verhoogd tot wel 10 Gbit/s!