+31 76 - 5331331

Glasvezel Krabbersplaat in Enkhuizen

Op het bedrijventerrein Krabbersplaat in Enkhuizen ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven kunnen gemakkelijk en tegen standaardtarieven worden aangesloten op dit netwerk. De eenmalige aansluitkosten zijn gelijk voor alle bedrijven die op het terrein gevestigd zijn. De maandelijkse kosten hangen af van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bellen over uw glasvezelverbinding

Bellen over Zakelijk Glasvezel biedt een betrouwbare en veilige manier om uw telefoonverkeer via uw glasvezelverbinding af te handelen. U heeft dan data en telefonie gescheiden over een enkele verbinding. IP Visie biedt een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten om uw telefoonverkeer aan te sluiten op uw zakelijke glasvezelverbinding. Zo is het mogelijk om uw eigen telefooncentrale op locatie met een SIP Trunk aan te sluiten op het IP-netwerk. Heeft u geen eigen telefooncentrale, maar wenst u wel gebruik te maken van VoIP? Dan is het mogelijk om met Hosted Telefonie een telefooncentrale te huren. Deze telefooncentrale wordt dan voor u beheerd zonder dat u zelf hiervoor investeringen hoeft te verrichten.

Glasvezeltarieven op Krabbersplaat

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Krabbersplaat zijn uniek per bedrijfslocatie. De geldende tarieven voor uw locatie worden bepaald aan de hand van de afstand tussen uw bedrijfspand en de dichtstbijzijnde glasvezelinfrastructuur. Hierbij geldt dat hoe gemakkelijker uw bedrijfspand aangesloten kan worden op het glasvezelnetwerk, hoe aantrekkelijker de eenmalige aansluitkosten zullen uitvallen. Aan de hand van onze unieke Postcodecheck kunt u snel en eenvoudig inzicht krijgen in alle actuele tarieven en glasvezelmogelijkheden voor uw locatie.