Glasvezel Enkhuizen

In Enkhuizen zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het Zakelijk Glasvezel netwerk van KPN. Enkhuizen beschikt over een uitgebreide glasvezel infrastructuur, zodat bedrijven tegen gunstige condities kunnen worden aangesloten.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Enkhuizen die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Enkhuizen is gelegen in de provincie Noord-Holland. Enkhuizen is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente en telt zo'n 18.440 inwoners. Enkhuizen staat bekend als de haringstad van Nederland, vanwege haar verleden als centrum voor de haringvisserij. Enkhuizen is zowel per trein als per auto zeer goed bereikbaar over de N302 en de N506. Daarnaast is Enkhuizen ook uitstekend bereikbaar doormiddel van veerdiensten.

Toerisme

Enkhuizen functioneert onder andere als een zeer belangrijk centrum voor de watersport op het IJsselmeer. Daarbij zijn de jachthavens en stranden dan ook belangrijke trekpleisters voor toeristen die ieder jaar Enkhuizen bezoeken. Door de stad van Enkhuizen lopen allerlei grachten en vestingwallen die dateren uit de 16e eeuw. In Enkhuizen zijn ook veel verschillende andere voorzieningen te vinden die variëren van musea tot Hemony-Carillons. Hierdoor is er het gehele jaar genoeg te beleven in Enkhuizen.

Naviduct van Enkhuizen

In Enkhuizen liggen een drietal jachthavens. Daarnaast ligt er een grote aanlegsteiger voor de charterboten van de 'bruine vloot'. Vanwege de vele scheepsvaart in- en uit Enkhuizen ontstonden er lange wachttijden voordat schepen konden aanleggen, maar ook voor auto's die moesten wachten totdat schepen weer weg waren uit de sluizen. Om de enorme groei van vooral de pleziervaart aan te kunnen is in Enkhuizen 's werelds eerste naviduct gebouwd. Hierdoor zijn de wachttijden voor zowel scheepsvaart als het wegverkeer enorm afgenomen.

Glasvezeltarieven Enkhuizen

De eenmalige kosten om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk van KPN zijn afhankelijk van de locatie van uw pand en de afstand tot de glasvezel infrastructuur. De maandelijkse kosten worden bepaald door de huur van de vezel en de gewenste bandbreedte voor internet. Afhankelijk van de contractduur wordt een korting verleend over zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Via de Glasvezel Postcodecheck ziet u snel wat de kosten zijn van glasvezel voor uw bedrijf in Enkhuizen.

Postcodes: 1600-1602