Glasvezel Enkhuizen

In Enkhuizen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Enkhuizen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezel op bedrijventerreinen in Enkhuizen

Enkhuizen beschikt over een tweetal bedrijventerreinen. Beide bedrijventerreinen beschikken over een eigen glasvezelnetwerk en hebben een centraal parkmanagement, dat enkele jaren geleden ervoor gezorgd heeft dat glasvezel op de bedrijventerreinen een feit is geworden. De aanwezigheid van glasvezel zorgt voor een aantrekkelijker vestigingsklimaat op beide bedrijventerreinen.

Schepenwijk

Bedrijventerrein Schepenwijk beschikt sinds 2017 over een eigen glasvezelnetwerk. Ondanks het feit dat het parkmanagement destijds nog in de kinderschoenen stond is het toch gelukt om na een succesvol vraagbundelingstraject een glasvezelnetwerk op het terrein te laten realiseren. In alle straten van het terrein zijn er voor bedrijven mogelijkheden om tegen gunstige voorwaarden op dit netwerk aangesloten te worden.

Krabbersplaat

Bedrijventerrein Krabbersplaat heeft sinds 2017 ook een eigen glasvezelnetwerk. Alle bedrijven die op het terrein gevestigd zijn hebben de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden te beschikken over een zakelijke glasvezelaansluiting.

VoIP telefonie en Zakelijk Glasvezel

Met zakelijk glasvezel is er de mogelijkheid om op een veilige en betrouwbare manier te bellen via uw glasvezelverbinding. Zowel de data als telefonie worden dan gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. Om uw telefoonverkeer op het IP-netwerk aan te sluiten zijn er een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten waaruit u een keuze kunt maken. Zo kan uw huidige telefooncentrale worden voorzien van een SIP Trunk om zo te profiteren van de voordelen van IP. Bent u niet in het bezit van een eigen telefooncentrale? Dan kunt u alsnog gebruik maken van deze functionaliteiten door deze te huren met Hosted Telefonie.