+31 76 - 5331331

Glasvezel Enkhuizen

In Enkhuizen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Enkhuizen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Enkhuizen die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

VoIP telefonie en Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is er de mogelijkheid om op een veilige en betrouwbare manier te bellen via uw glasvezelverbinding. Zowel de data als de telefonie worden dan gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. Om uw telefoonverkeer op het IP-netwerk aan te sluiten zijn er een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten waaruit u een keuze kunt maken. Zo kan uw huidige telefooncentrale worden voorzien van een SIP Trunk om te kunnen profiteren van de voordelen van IP. Bent u niet in het bezit van een eigen telefooncentrale? Dan kunt u alsnog gebruik maken van deze functionaliteiten door deze te huren met Hosted Telefonie.

Glasvezeltarieven Enkhuizen

De eenmalige kosten om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk zijn afhankelijk van de locatie van uw pand en de afstand tot de glasvezel infrastructuur. De maandelijkse kosten worden bepaald door de huur van de vezel en de gewenste bandbreedte voor internet. Afhankelijk van de contractduur wordt een korting verleend over zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Via de Glasvezel Postcodecheck ziet u snel wat de kosten zijn van glasvezel voor uw bedrijf in Enkhuizen.