+31 76 - 5331331

Glasvezel Emmer-Compascuum

In Emmer-Compascuum zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten om een Zakelijk Glasvezel aansluiting te realiseren zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Deel uw glasvezelverbinding in Emmer-Compascuum

Wanneer u met meerdere partijen bent gevestigd in hetzelfde bedrijfspand, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen om zo kosten te besparen. Wanneer er een glasvezelverbinding wordt gedeeld, dan dient er een partij te worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding en betaalt hiervoor ook de eenmalige- en maandelijkse kosten. Het is echter gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van deze kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij heeft de mogelijkheid om zijn eigen gewenste diensten rechtstreeks af te nemen bij IP Visie, hierbij wordt iedere partij individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten zijn afgeschermd van de overige partijen om zo de privacy te kunnen blijven waarborgen.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel in Emmer-Compascuum

Voor het laten realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Bij het realiseren van een nieuwe glasvezelverbinding in Emmer-Compascuum komt er een hoop kijken. Zo is een oplevering uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen en zijn er verschillende factoren die een oplevering kunnen doen vertragen. U kunt hierbij denken aan factoren als vorst, de bouwvak, het aanvragen van gemeentelijke vergunningen, obstakels op de route (snel-/waterwegen) en meer...