+31 76 - 5331331

Glasvezel Westenesch in Emmen

Op het kantorenpark Westenesch in Emmen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een aansluiting zijn onder andere afhankelijk van de gewenste capaciteit voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer glasvezeltarieven op bedrijventerrein Westenesch

De glasvezeltarieven in Westenesch zijn uniek per locatie. Glasvezeltarieven die gelden voor uw locatie zijn gebonden aan de afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zijn gebonden aan hoe gemakkelijk uw pand is te koppelen aan het glasvezelnetwerk. Om uitsluitsel te krijgen over de mogelijkheden en tarieven in Westenesch is het noodzakelijk om een postcodecheck uit te voeren.

Deel uw glasvezelverbinding in Westenesch

Het is mogelijk om een glasvezelaansluiting te delen met een andere partij om zo te besparen op kosten. Hiervoor dienen beide (of meerdere) deelnemers gevestigd te zitten in hetzelfde fysieke pand. Er dient een hoofdcontractant gekozen te worden die verantwoordelijk is voor de verbinding. Het is gebruikelijk (indien gewenst) dat de hoofdcontractant gedeeltelijk de kosten van de glasvezel access doorrekent naar de andere deelnemers. Elke deelnemer kan een selectie van diensten afnemen bij IP Visie waarbij ze individueel gefactureerd worden. Alle diensten zijn afgeschermd van de overige partijen om zo privacy te kunnen garanderen.