+31 76 - 5331331

Glasvezel Bedrijvenpark A37 in Emmen

Er ligt een glasvezelnetwerk van KPN op Bedrijvenpark A37 in Emmen. Alle bedrijven die in de straten van het bedrijvenpark zijn gevestigd of zich nog gaan vestigen kunnen tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Met dit groeipad is het mogelijk om naar eigen inzicht verschillende diensten te stapelen. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor u verschillende services kunt afnemen over dezelfde verbinding. Indien de capaciteit van 1 Gbit/s niet voldoende toereikend is voor uw organisatie, dan is er de mogelijkheid om op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit uit te breiden naar maximaal 10 Gbit/s.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Bedrijvenpark A37

Voor een nieuwe glasvezelaansluiting dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er een hoop komt kijken bij het realisren van een nieuwe glasvezelaansluting op Bedrijvenpark A37. De oplevering is uitgewerkt in ruwweg 20 deelprocessen en kent verscheidene factoren die de oplevering kunnen doen vertragen. Zo dienen er verschillende gemeentelijke vergunningen te worden aangevraagd, maar ook zaken als vorst, bouwvak, etc. kunnen een vertragende rol spelen in het opleveringsproces.