+31 76 - 5331331

Glasvezel Bedrijvencentrum Emmen in Emmen

Op het bedrijvencentrum Emmen in Emmen ligt een glasvezel netwerk van KPN. IP Visie levert Zakelijk Glasvezel tegen standaard tarieven aan alle bedrijven die in de straten van het bedrijvencentrum zijn gevestigd. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Redundante glasvezelverbinding op Bedrijvencentrum Emmen

Wanneer het voor uw bedrijfsvoering van cruciaal belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan is er de mogelijkheid om te kiezen voor een redundant uitgevoerde verbinding. Met een redundant uitgevoerde verbinding heeft u zekerheid over de uptime van uw internetverbinding. Redundantie kan op verschillende manieren worden toegepast. Denk hierbij bijvoorbeeld aan twee verbindingen van verschillende providers die gebruik maken van een geografisch gescheiden netwerk. Om er zeker van te zijn dat de redundantie die u wenst toe te passen ook geschikt is voor uw bedrijfssituatie, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze adviseurs. Zij kunnen u alles vertellen over de verschillende vormen van redundantie en ook welke vorm(en) het beste aansluiten bij uw bedrijfssituatie.

Uw bedrijfsvestigingen aan elkaar koppelen

Door eventuele bedrijfsvestigingen te koppelen met Zakelijk Glasvezel creëert u een centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen kan bieden. Het koppelen van bedrijfsvestigingen kan op verschillende manieren worden gerealiseerd. Zo kan er gebruik worden gemaakt van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Het is ook realiseerbaar om andere vestigingen te verbinden met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast het koppelen van vestigingen is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw data en applicaties zich bevinden. Werkzaamheden in de Cloud worden zo een stuk aangenamer doordat er een directe koppeling wordt gemaakt via uw VLAN naar uw patchkast of serverapparatuur.