Glasvezel Bargermeer in Emmen

Op het bedrijventerrein Bargermeer in Emmen ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die hier zijn gevestigd kunnen eenvoudig en tegen standaardkosten worden aangesloten. De kosten van een aansluiting zijn onder andere afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur. Dit geldt voor zowel Bargermeer-Noord als Bargermeer-Zuid.

Doe de Glasvezel postcodecheck

In Emmen ligt het bedrijventerrein Bargermeer. Het terrein is gevestigd tussen de Rondweg en de autosnelweg A37, wat het terrein goed bereikbaar maakt. Met een indrukwekkende oppervlakte van circa 700 hectare is dit hét grootste bedrijventerrein van Noord-Nederland, waarop vrijwel elk bedrijf uit elke sector zich op kan vestigen.

Compleet verglaasd bedrijventerrein

Naast een indrukwekkende oppervlakte van in totaal 700 hectare, is het Bargermeer ook het best uitgeruste bedrijventerrein. Onder het bedrijventerrein loopt een heel netwerk van glasvezelkabels, waardoor dit bedrijventerrein tevens ook compleet verglaasd is. Hierdoor kunnen bedrijven gebruik maken van supersnel internet via het glasvezelnetwerk van KPN.