+31 76 - 5331331

Glasvezel Bargermeer in Emmen

Op het bedrijventerrein Bargermeer in Emmen ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die hier zijn gevestigd kunnen eenvoudig en tegen standaardkosten worden aangesloten. De kosten van een aansluiting zijn onder andere afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk de glasvezeltarieven op Bargermeer

Elk bedrijfspand op bedrijventerrein Bargermeer kent zijn eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. De tarieven die gelden voor uw locatie zijn afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Indien uw bedrijfspand gemakkelijk gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Aan de hand van onze Postcodecheck kunt u snel en eenvoudig inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden.

VoIP telefonie en Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is er de mogelijkheid om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren via uw glasvezelverbinding. Data en telefonie worden hierbij gescheiden getransporteerd over dezelfde verbinding. Er zijn een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen waaruit u een keuze kunt maken. Indien u in het bezit bent van een eigen telefooncentrale, dan kan er gebruik worden gemaakt van een SIP Trunk om zo te profiteren van de voordelen van IP. Daarnaast is er de mogelijkheid om de functionaliteiten van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.

Compleet verglaasd bedrijventerrein

Naast een indrukwekkende oppervlakte van in totaal 700 hectare, is het Bargermeer ook het best uitgeruste bedrijventerrein. Onder het bedrijventerrein loopt een heel netwerk van glasvezelkabels, waardoor dit bedrijventerrein tevens ook compleet verglaasd is. Hierdoor kunnen bedrijven gebruik maken van supersnel internet via het glasvezel netwerk.