Glasvezel Emmen

In Emmen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om met Zakelijk Glasvezel aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Emmen beschikt over een eigen glasvezelring, waardoor de meeste bedrijven gunstig kunnen worden aangesloten.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Emmen die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

In de provincie Drenthe ligt Emmen. Emmen is tevens de hoofdplaats van de gemeente Emmen en telt ruim 56.500 inwoners, waardoor Emmen de op 3 na grootste plaats van Nederland is. Emmen is onderdeel van de regio Zuidenveld en vervult een centrumfunctie voor deze regio. Doordat Emmen op een uitloper van de Hondsrug ligt, valt Emmen onder het enige UNESCO-Geopark van Nederland.

Emmen is een van de kernzones voor de economie van Noord-Nederland. Emmen beschikt over meer dán 1.000 hectare aan industrieterreinen waardoor Emmen de hoogste industrieconcentraties van Noord-Nederland heeft. Emmen is bereikbaar via de autosnelweg A37 en via diverse provinciale wegen waaronder de N391 en de N34.

Toerisme in Emmen

Naast het feit dat Emmen belangrijke functies binnen Noord-Nederland vervult, komen er ook het gehele jaar toeristen naar de gemeente. Emmen beschikt over diverse monumenten, musea en evenementen. Verreweg de grootste publiekstrekker moet de vernieuwde dierentuin: Wildlands Adventure Zoo Emmen worden, wat is gelegen aan de rand van het centrum van Emmen. Bovendien is Emmen omringd door veel groen, waardoor veel wandelaars door de bossen van Emmen wandelen.

Meer informatie over glasvezel in Emmen

Emmen beschikt over drie KPN centrales: één aan de Boerschaplaan, één aan de Sterrenkamp en één aan de Veldstukken. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn ondermeer afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router, contractduur en afstand van uw pand tot de glasvezel infrastructuur.

Bedrijvenlocaties: Nieuw-Weerdinge, Weiteveen, Zwartemeer, De Tweeling, De Vierslagen, Emmtec Industry & Business Park, Erica, Het Rundedal, NAM-locatie, Pollux, Scheperpark

Voordelen Zakelijk Glasvezel in Emmen

Glasvezel voor bedrijven heeft veel voordelen. Naast het feit dat de upload- en downloadsnelheid aan elkaar gelijk zijn beschikt u met een bandbreedte van 1 Gbit/s over een nagenoeg oneindig groeipad voor uw organisatie en kunt u uw pakket zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Alle voordelen op een rij:

  • Alle diensten over één verbinding: Met glasvezel kunt u tot maximaal 1Gbit/s aan diensten afnemen op de glasvezel access.
  • Verbinding delen: Door één glasvezelaansluiting te delen, kunnen de eenmalige en maandelijkse kosten gedeeld worden. Ieder bedrijf heeft op deze manier voor een laag tarief een eigen gescheiden internetaansluiting.
  • Upload gelijk aan download: Uploadsnelheid wordt steeds belangrijker door het toenemende aantal clouddiensten waarvan gebruik wordt

Glasvezel in Emmen - postcodes

7800, 7801, 7811, 7812, 7813, 7814, 7815, 7821, 7822, 7823, 7824, 7825, 7826, 7827 en 7828