+31 76 - 5331331

Glasvezel Emmen

In Emmen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezel netwerk aangesloten te worden. Emmen beschikt over een eigen glasvezelring, waardoor de meeste bedrijven gunstig kunnen worden aangesloten. Emmen beschikt over drie centrales: één aan de Boerschaplaan, één aan de Sterrenkamp en één aan de Veldstukken. Bedrijven kunnen hierdoor vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Emmen die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen Zakelijk Glasvezel in Emmen

Glasvezel voor bedrijven heeft veel voordelen. Naast het feit dat de upload- en downloadsnelheid aan elkaar gelijk zijn beschikt u met een bandbreedte van 1 Gbit/s over een nagenoeg oneindig groeipad voor uw organisatie en kunt u uw pakket zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Alle voordelen op een rij:

  • Alle diensten over één verbinding: Met glasvezel kunt u tot maximaal 1Gbit/s aan diensten afnemen op de glasvezel access.
  • Verbinding delen: Door één glasvezelaansluiting te delen, kunnen de eenmalige en maandelijkse kosten gedeeld worden. Ieder bedrijf heeft op deze manier voor een laag tarief een eigen gescheiden internetaansluiting.
  • Upload gelijk aan download: Uploadsnelheid wordt steeds belangrijker door het toenemende aantal clouddiensten waarvan gebruik wordt

Bekijk de glasvezeltarieven in Emmen

Voor elke locatie in Emmen gelden unieke glasvezeltarieven. De tarieven van Zakelijk Glasvezel zijn gebonden aan de locatie van uw pand tot het landelijke glasvezelnetwerk. De aansluitkosten zullen lager uitvallen wanneer uw pand makkelijk te koppelen is op het glasvezelnetwerk. Benieuwd naar de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Emmen? Doe de glasvezel postcodecheck voor uitsluitsel.

Oplevering Zakelijk Glasvezel in Emmen

Zakelijk Glasvezel kent voor een nieuwe glasvezelaansluiting een levertijd van 3 tot 4 maanden. In Emmen komt er veel bij kijken om een fysieke glasvezelverbinding te realiseren. De oplevering is uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen met verschillende oplevertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, maar ook zaken als de bouwvak, vergunningen en nog veel meer.

Extra zekerheid voor uw verbinding

Wanneer Internet van het grootste belang is voor organisaties, dan kunt u kiezen voor redundantie. Door het kiezen van redundantie in uw verbinding heeft u zekerheid over de uptime. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een redundantie. Zo kan je met een dubbele verbinding (elk van een andere provider) op een geografisch gescheiden netwerk al redundantie bereiken. Wenst u advies voor het kiezen van een geschikte oplossing voor uw situatie? Dan kunt u terecht bij een van onze adviseurs. Onze adviseurs weten u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze aansluiten op uw situatie en waarom.