Glasvezel Emmen

In Emmen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezel netwerk aangesloten te worden. Emmen beschikt over een eigen glasvezelring, waardoor de meeste bedrijven gunstig kunnen worden aangesloten. Vrijwel overal zijn er voor bedrijven mogelijkheden om tegen aantrekkelijke condities te beschikken over een razendsnelle internet aansluiting.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Emmen

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Emmen, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • Bargermeer
  • Bedrijvenpark A37
  • Businesspark Eigenhaard

Overige bedrijvenlocaties in Emmen

Naast de grotere bedrijventerreinen zijn er op diverse andere bedrijvenlocaties ook meer dan genoeg mogelijkheden voor bedrijven om op het uitgebreide glasvezelnetwerk van Emmen aangesloten te worden. Bedrijven die op Barger-Oosterveld, Businesspark Meerdijk, Waarderveld en Westenesch gevestigd zijn kunnen ook beschikken over een zakelijke glasvezelaansluiting wanneer hiervoor behoefte is.

Voordelen Zakelijk Glasvezel in Emmen

Glasvezel voor bedrijven heeft veel voordelen. Naast het feit dat de upload- en downloadsnelheid aan elkaar gelijk zijn beschikt u met een bandbreedte van 1 Gbit/s over een nagenoeg oneindig groeipad voor uw organisatie. Alle voordelen op een rij:

  • Alle diensten over één verbinding: Met glasvezel kunt u tot maximaal 1Gbit/s aan diensten afnemen op de glasvezel access.
  • Verbinding delen: Door één glasvezelaansluiting te delen, kunnen de eenmalige en maandelijkse kosten gedeeld worden. Ieder bedrijf heeft op deze manier voor een laag tarief een eigen gescheiden internetaansluiting.
  • Upload gelijk aan download: Uploadsnelheid wordt steeds belangrijker door het toenemende aantal clouddiensten waarvan gebruik wordt

Extra zekerheid voor uw verbinding

Wanneer Internet van het grootste belang is voor organisaties, dan kunt u kiezen voor redundantie. Door het kiezen van redundantie in uw verbinding heeft u zekerheid over de uptime. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een redundante oplossing.