+31 76 - 5331331

Glasvezel Zwolsevaart in Emmeloord

Op het bedrijventerrein Zwolsevaart in Emmeloord ligt een glasvezel netwerk. IP Visie levert glasvezel in alle straten van het terrein, hierdoor kunnen bedrijven tegen standaardtarieven beschikken over een glasvezel aansluiting. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel aanvragen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Naast een aantal vereiste bedrijfs- en locatiegegevens zult een aantal zaken moeten opgeven. Zo zult u in de aanvraag moeten opgeven van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken. Indien het voor uw organisatie vereist is dat u beschikt over extra (vaste) IPv4 adressen, dan kan dit worden opgegeven in de aanvraag. Daarnaast zal ook uw voorkeur voor een beheerde of onbeheerde glasvezelrouter moeten aangeven in de aanvraag. Om een aanvraag in te dienen voor Zakelijk Glasvezel kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel op Zwolsevaart

Voor ieder bedrijfspand in Nederland gelden unieke tarieven voor een glasvezelverbinding, zo ook op bedrijventerrein Zwolsevaart. De geldende tarieven voor uw bedrijfslocatie zijn afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt. Hoe gemakkelijker uw bedrijfspand te koppelen is aan het glasvezelnetwerk, des te aantrekkelijker de eenmalige aansluitkosten voor u zullen uitvallen. Bekijk aan de hand van de Glasvezel Postcodecheck de geldende tarieven en alle mogelijkheden voor Zakelijk Glasvezel op uw bedrijfslocatie.