+31 76 - 5331331

Glasvezel De Munt in Emmeloord

Op het bedrijventerrein de Munt in Emmeloord ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die in de straten van dit terrein zijn gevestigd kunnen hierop worden aangesloten. De tarieven van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router, aantal externe IP-adressen en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Deel uw glasvezelverbinding in de Munt

Een glasvezelverbinding is te delen met andere partijen, wanneer u de behoefte heeft om kosten te besparen. Een vereiste hiervoor is dat beide (of meerdere) deelnemers in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Een enkele partij (vaak de verhuurder van pand) wordt aangesteld als hoofdcontractant, en is verantwoordelijk voor de verbinding. Het is gebruikelijk (indien gewenst) dat de hoofdcontractant gedeeltelijk de kosten van de glasvezelaansluiting doorrekent naar de andere deelnemers. Elke deelnemer kan een selectie van diensten afnemen bij IP Visie waarbij ze individueel gefactureerd worden. De diensten die elke partij afgenomen hebben staan los van elkaar, deze zijn voor andere deelnemers afgeschermd.

Zekerheid op de up-time

Indien u voor de bedrijfsvoering van uw organisatie altijd in verbinding moet staan met het internet, dan is redundantie een uitkomst. Door het kiezen van redundantie in uw verbinding heeft u zekerheid over de up-time. Redundantie kan op meerdere manieren toegepast worden. Denk dan bijvoorbeeld aan twee verbindingen van verschillende providers die gebruik maken van een geografisch gescheiden netwerk. Wenst u advies voor het kiezen van een geschikte oplossing voor uw situatie? Dan kunt u terecht bij een van onze adviseurs. Onze adviseurs weten u alles vertellen over redundantie en weten welke Redundante varianten bij uw bedrijfssituatie en wensen aansluiten.