+31 76 - 5331331

Glasvezel Ecopark in Emmeloord

Op het Ecopark in Emmeloord ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven die in de straten van dit bedrijvenpark zijn gevestigd kunnen tegen standaard tarieven eenvoudig worden aangesloten. De eenmalige- en maandelijkse kosten voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelverbinding delen op Ecopark

Indien u met meerdere partijen bent gevestigd in één bedrijfspand, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen om zo op de kosten te besparen. Een partij zal worden aangesteld als hoofdcontractant en is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding. Het is gebruikelijk dat een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten worden doorgerekend naar de overige partijen door de hoofdcontractant. Iedere partij heeft de mogelijkheid om zijn gewenste diensten rechtstreeks af te nemen bij IP Visie, iedere partij wordt hiervoor individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij staan los van elkaar en zijn afgeschermd voor de overige partijen.

Zakelijk Glasvezel op Ecopark aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zijn er enkele bedrijfsgegevens van u vereist. In de aanvraag dient u onder andere op te geven welke aanvullende diensten u over de glasvezelverbinding wenst af te nemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged router. Extra (vaste) IP-adressen kunnen ook aangevraagd worden. Wenst u Zakelijk Glasvezel te realiseren op uw bedrijfslocatie? Dan kunt u contact opnemen met een van onze consultants.